מעבר או חלון

מעבר או חלון

ההתלבטות הנצחית. כשאתם טסים טרנסאטלנטית- מה אתם לוקחים- חלון או מעבר? תשמעו, הרבה פעמים אמרתי חלון, ואז הזלתי דמעות למראה המאושרים שנמרחים במושבי המעבר על 5 כסאות ונרדמים עד העונג הבא.... הנוף עוצר הנשימה כבר לא מעניין אותי ואני רוצה מיטה!!!! יש למישהו טיפים? אני טסה בשבוע הבא והנושא מטריד אותי במיוחד. מה לבקש??? (יש אולי הבדל בין סופשבוע שבו הטיסות יותר מלאות ליום חול?) עזרו לי במצוקותיי.

אני אוהבת חלון

כי אני לא אוהבת לקום ועוד יותר לא אוהבת שמקימים אותי כדי לצאת לשירותים. מצידי לשבת באותו המקום עשרים שעות ושיעזבו אותי בשקט ושהעגלות ה!@#@$^%$ לא יטפסו לי על הרגלים או ידפקו לי את המרפקים (זה כואב!!). עדיין לא יצא לי לטוס ארצה כשהטיסה ריקה מספיק ואנשים נשכבים להם על חמישה מושבים... אולי אם פעם זה יקרה לי אשנה את דעתי. עכשיו בקיץ הטיסות מפוצצות למדי. יובל המסכן לא ישן כל הטיסה כי במושב שמאחוריו היה תינוק צווח ובועט, שתים עשרה שעות של צרחות וכלום לא עזר...

lilaNY

New member
ואני תמיד במעבר ../images/Emo160.gif

ובדרך כלל בקונטיננטל, אז במעבר שבשלישיה האמצעית. את הנוף הבנתי מזמן, אבל פיפ... אני עדיין צריכה בלי סוף. במעברים האמצעיים, יש סיכוי שרק אחד יקים אותי וחוץ מזה שאני תוקעת לו כזה מבט על ההתחלה, כדי שיבין שעידיף לו לצאת מהצד השני. מה שכן, אני מודה שכשטסים לבד הרבה יותר נוח להירדם על החלון. ולא, גם אני עוד לא ממשתי את הפנטזיה על השתרעות בשורה ריקה ולא נראה לי שזה יקרה גם הפעם. טיסה נעימה לך, וגם לי.

mom&shaked

New member
גם אני באופן אישי מעדיפה חלון

וגם לי מעולם לא יצא לטוס בטיסות ריקות, תמיד הטיסות לארץ ובחזרה מפוצצות משום מה... אם את רוצה פינוק ומנוחה תקני כרטיס למחלקה ראשונה... טיסה נעימה

funkbass

New member
טיפ .....

כל הקטע זה לעלות אחרון אחרון למטוס ... אחרי שכולם כבר השתקעו במושבים שלהם ולראות איפה ריק ... ואז או שמשתלטים או שמחקים לשניה אחרי ההמראה וקופצים על המושבים .....

אני בדרך כלל מעדיפה חלון

כי אני קמה פחות מאחרים בדרך כלל. לא שככה אני נרדמת, אני לא ישנה בכל מקרה, אבל... ועניין ההשתרעות לא ממש קשור, כי פעם ישבתי בחלון בטיסה חצי ריקה, וחרפתי לי על 3 מושבים
זאת היתה הפעם הראשונה והאחרונה שישנתי בטיסה.

Gefen

New member
אופס.....אני מאלה ש....

מביאה ילדים ומפרה את שלוות הנוסעים..

liati007

New member
ההתלבטות הנצחית -

תמיד כשאני מגיעה לשדה התעופה ושואלים אותי מה אני מעדיפה, אני ממש לא יודעת. חלון - כי הנוף נהדר (אבל כבר מזמן הבנו את הקונספט..), מצד שני - מאד נוח להישען ולישון (ולמרות שלי אין בעית שינה, לבעלי כן, אז הוא ליד החלון ואני באמצע). מעבר - כי לא נעים לי להקים אנשים כל פעם שאני צריכה ללכת ל 00 (ואני צריכה...)והכושר האטלתי שלי בטיפוס על אנשים לא מזהיר.. בפעם האחרונה שטסנו לארץ בעלי היקר תפס 4 מושבים באמצע ואני 3 מושבים בצד ולא היתה התלבטות (ממש לא יודעת מה נתנו לנו) וכשחזרנו לכאן - במעבר של רביעיית המושבים ליד 2 תינוקות צרחניים במיוחד, בטיסת אל על מפוצצת (אלא מה?!) (ולא היה קיץ ולא היה שום חג). אז אין לי עצה. SORRY...

NYboy

New member
לפני שלושה חודשים

טסתי עם delta מניו יורק לטוסון אריזונה דרך סינסנטי וכל הטיסות הלוך וחזור המטוסים היו פשוט ריקים ...... ולפני חודשיים טסתי מתל אביב עם malev לניו יורק דרך בודפשט והמטוס השיני היה ריק כמעט לחלוטין ......

תודה לכולם. אני עדיין לא יודעת

מה לבחור. אבל מבטיחה לדווח על התוצאות. ועד יום רביעי- אני עוד כאן.... סוףשבוע מצויין. מענת שהולכת לעשות ראפטינג (זה קונטרה לג´ודי ומויש)

judyr

New member
כפרה עליך...... היית חייבת../images/Emo8.gif

ורק שתדעי.... בעניין של קונטרה אני עדיין חושבת שאת לא מככבת.... כאילו אמנם ראפטינג אבל פינק פלוייד
כאילו דההההההה
ועכשיו גם אני מתחילה לתהות מה לקחת חלון או מעבר... נראה לי שכמו תמיד חלון ..... וזה שיש לי פיפי... זה בעייה של זה שישב לידי
לי אין סנטימנטים בכל הנוגע ללחצים....

funkbass

New member
אני תמיד מעדיף

טיסות לילה .... בד"כ או שאין משפחות שלמות או שאם יש ,הילדים נרדמים עוד לפני שהתיישבו
.....

Annelie

New member
ואילו אני

תמיד, אבל תמיד, במעבר. לא סובלת להיות כלואה בין 2 אנשים או ליד החלון, מה כבר רואים מ20 אלף רגל?

RamlaCity

New member
ואילו אני

מוכנה להיות גם בתא המטען. (קצת פאתטי, נכון?)

roy269

New member
טיסת cargo!!

מומלץ למי שיכול לארגן לעצמו יש רק סיפון עליון מספר מושבים מצומצם והרבה מזרונים, שמיכות, כריות על הרצפה מה שמאפשר לך לעבור טיסה בשינה עמוקה ונינוחה לקרוא ספר בניחותא אמנם אין סרטים אבל גם אין את הדיילות יש אוכל בשפע - אתה מחמם לך מתי שאתה רוצה ואין בעיה של חלון/ מעבר

באמת?? ואיך עושים את זה?

נשמע נחמד נורא, לא ידעתי שאפשר. אשמח לשמוע איך זה עובד.

למעלה