מעברים.

מעברים.

פעם עשו פה סקר בנושא "עונת השנה המועדפת". קצת באיחור נפל לי האסימון שאני לא ממש אוהב עונות - לא עונות יחום ולא עונות ציד, לא עונות תפוח ולא עונות תמר, לא עונות מלחמה ולא עונות הודנה, לא עונות נדידה ולא עונות התישבות, לא עונות קינון ולא עונות בינוי --- אני אוהב מעברים! מעבר הוא הנקודה האופטימית ביותר שבין העונות. לאחר-מכן באה העונה ומכה במלא שממותה, במלא התמשכותה, במלא מחויבותיה ובמלא בדידותה. וכל מה שנותר הוא לקוות לעונה הבאה, להבנות מהאשליה של הדף הבא. וכשזו באה וזו שלאחריה, ועוד אחת-ועוד אחת אני מבין שמוטב לי להשאר במעברים. אני אוהב מעברים. לאן ומהיכן? זה לא ממש משנה... אחח! איזה יום היום!

צ'מע, זה לא שפספסתי

רציתי לראות אם אתה זוכר... (אם אני אמשיך לומר זאת לעצמי, אתה חושב שזו תהיה האמת?)

shellyland

New member
זה יותר משהו בסגנון:

על הגשר הנטוי יש תקווה ויש סיכוי. אהבתי את המחשבה, אם כי אני יכולה לחשוב גם על כמה הסתייגויות ממנה, כמו שעונות המעבר מביאות איתם גורם משמעותי של חוסר יציבות וחוסר ביטחון.

shellyland

New member
ועוד משהו:

מעברים בוכים בגשם שאף אחד לא ירגיש כי במקום כזה קשה לבכות זה מביש יצביעו עליך ויגידו הנה בחור רגיש רצים בגשם ערומים מתחת למעיל כמו שני ילדים קטנים ולעזאזל הגיל ושיגידו מה שיגידו לא נפסיק את שהתחיל מעברים - עשר, עשרים, שלושים ומשהו עד לאן? מעברים מקיץ לסתיו מחורף לאביב לנצח כל הזמן לנצח כל הזמן

zimes

New member
אצלי זה יותר דומה לחוסר שקט

"זה": התחושה שלי בתקופות מעבר אישיות.

leeloo

New member
אני גם אוהבת שינויים כאלה בד"כ

אבל בגלל שאמא טבע החליטה לקלל אותי קצת ולתת לי אלרגייה מיוחדת במינה, כל פעם שעונה מתחלפת אני חוטפת צינון קל שבד"כ עובר תוך יומיים-שלוש, ובמקרים שזה לא עובר, יש את הכדורים ה"טבעיים" האלה שמרגיעים אלרגיות..

basket case

New member
../images/Emo45.gifיפה אמרת

אני מסכימה אתך, וזה למרות ההפכפכות האופיינית לעונות המעבר. עכשיו למשל, אתם יכולים לצפות ליום שרב ויום גשם... אני מתה על החורף, ולכן בתופה הזו, גם כשחם ומגעיל, אני אופטימית כי אני יודעת שאת הגרוע ביותר עברנו... יולי-אוגוסט מאחורינו

למעלה