מעברים

Double Oxygen

New member
מעברים

מה משמעות מעבר אוראנוס על מרקורי לידתי? כמובן מדובר בצמידות במזל טלה ובצמידות מדויקת. לטעמי,מדובר בצמידות שיכולה לשבח את תכונותיו של מרקורי במפה ומאפשרת חשיבה יוצאת דופן,מקורית ומבריקה. האם כך הדבר?

זו בהחלט אחת האפשרויות

אבל לא העיקרית שבהן. אורנוס עשוי להביא איתו ניתוק ברצף תקשורתי מסויים. מאוד משמעותי כדי להבין זאת מיקומו של מרקורי במפת הלידה, ושליט של איזה בתים הוא מסמל, כמו גם להבין שליט של איזה בית הוא אורנוס. הצירוף הזה יתן לו מידע מדויק יותר לגבי ההשפעה הזו.

אפרופו זוית בין מרקורי ואורנוס...

לי ולבן הזוג שלי לשעבר היתה זוית כזו בין האורנוס שלו למרקורי שלי (שנינו בני מזל תאומים אגב), ומדהים להזכר איך הזוית הזו התבטאה ביחסים שלנו בשטח, כאשר הוא היה מתעצבן וחוסם אותי באמצע השיחות שלנו במסנג'ר, למשל, כשמשהו שאמרתי לא מצא חן בעיניו, והחסימות האלה תמיד נפלו עלי בפתאומיות כמו רעם ביום בהיר, והשאירו אותי המומה וכואבת בכל פעם מחדש... אז עדיין לא הבנתי שהקצרים העמוקים האלה בתקשורת נובעים מהזוית הפרובלמטית במפות שלנו, אבל כעת אני מבינה היטב.
פשוט מדהים להווכח כל פעם מחדש עד כמה האסטרולוגיה מדייקת, לא משנה כמה אנשים בורים יגידו שהם לא מאמינים בה. העובדות מוכיחות חד וחלק - אי אפשר לברוח מהזויות האלה.
זהו, רק רציתי לשתף :)

תודה, שדונית.

מעברים

אוראנוס בצמידות למרקורי חשוב לדעת על איזה תחומים בחיים שליט המרקורי.האוראנוס גם משפיע על ההיבטים של מרקורי במפת הלידה.

למעלה