מעביר קופץ?

Shugyman

New member
מעביר קופץ?

יש לי מעביר דאור חדש והוא כל הזמן קופץ למעלה ולמטה (לא לצדדים) ממש בחוזקה כשהאופניים קופצים. אני יודע שזה נורמלי שהמעביר קופץ, אבל אצלי זה יותר מהרגיל. הבעיה היא שזה אופני דאונהיל, אז זה קורה די הרבה. השאלה שלי היא: אם יש דרך לעשות שהמעביר יקפוץ פחות? תודה מראש גיא

ו.....

נדפקת!!! האאאאאא... אין ממש מה לעשות...כבר ניסיתי המון טריקים ואף אחד לא ממש עזר...בשלב מסויים לומדים לרכב עם זה...(למזלי השימנו מותקן על אופני הxc) צוף

שי לי פיתרון לרעש

אני רוכב על אזוניק וגם יש יש לי רעש של דפיקה כה כמו שידידנו אמר ניתן ליחיות עם זה אבל ...... עדיף בלי אז או ליקנות מעביר של אופני כביש שהוא קטן יותר ופחות מושפע מהקפיצות וגם יותר ממוגן ומוחבא ע"י השילדה או שניתן לירכוש בחניות מגן מגומי יש באופניי ספשלייז גומי כזה שבא איתן זה יש לו צורה של קשת עם חריץ במרכז כדי לשים אזיקון ויש כול מיני פיתרונות יצירתיים אחרים

גיבר...היה לי כזה...והיו לי כמעט את כל

האפשריים...גומי כמו שדברת עליו...גומי לצ'יין סטייס ועוד המון פתרונות יצירתיים שרובם נפלו או שפשוט לא עשו את העבודה... צוף

avnerl

New member
../images/Emo58.gifנסה להדק את בורג חיזוק הקפיץ

שיושב באזור האוזן. קצר את השרשרת מעט ואז המנע מהצלבות. הרכב את גומיית ההגנה שמתלבשת על המיר של המעביר האחורי , היא מונעת את רעש המכה - בדוק! ואם כל זה לא ישפר תאלץ לקנות מעביר קצר.

למעלה