מעביר דף...

Lonely In Blue

New member
מעביר דף...

כן היו אלה ימים טובים כמו שאומרים האופטימים ולפעמים חיים מוזרים כך אומרים המיסטיקנים הסינים ואולי אלה חיים גדולים הרי חיינו אותם בטירוף תסתכל עלי ותראה קצת שמח קצת עצוב
( שלמה ארצי ) שלושה ימים... שלושה ימים של...
מי היו שם? היא והוא, עם ההיא וההוא והנונינו בשדה לבד הלכו והציפורים סביב מזמרות בקול עדינג: דינגה דינגה דינג, דינגה דינגה דינג לאוהבים האוהבים את האביב.
( יורם טהרלב ) שלושה ימים של היא והוא וההיא וההוא קצת שמח... על שלושה ימים... יחד, מאושרים קצת עצוב... שהיחד הזה קצוב... ותמיד עובר מהר מדי. להעביר דף... ההוא חזרה אצל אימו היא עם ההיא (בתה), והוא, ז"א אני, Lonely (Till the next time )

תימניה

New member
מה עוד נבקש....

מה עוד נבקש ימים טובים מה עוד נבקש צחוק של ילדים קשת בענן ועוד סימן לחיות את החיים כמו הציפורים
שלושה ימים של...
לנשום, לראות, לחוש, לצחוק, לחיות, לא לאבד תקווה לגדול, לטעום, להבין, לתת, לקחת, ת'טוב שבחיים
ועכשיו זה הזמן לדעת כבר מה צפוי לנו מהשמיים האם אתה יודע למה התכוונה זאת שאמרה שהחוכמה כמו מים ונדמה שנהיינו, בלית ברירה יותר ויותר קרובים אנחנו כמו זוג לאורך שדרה פשוט הולכים והולכים
הילד הלך... ולילדה עצוב האבא הלך... ולאם עצוב

nando

New member
איזה הודו בראש שלך ?

לא סיכמנו על עגל, טלה, אווז, עוף ?????????????? תתעשת כבר חברי הטוב !

Lonely In Blue

New member
מתאים לי...

סטייק עגל שיהיה עשוי Medium ולא לשכוח בקבוק של קברנה סוביניון
ידידי האדמו"ר (אדוני מורי ורבי ) הראש שלי עובד בצורה קצת מוזרה. אני לפעמים, רחמנא ליצלן, עושה שימוש במטבעות-לשון של אנשים מאמינים. כאשר אני מתבקש להגיד אם אני אגיע לאן שהוא, לפעמים אני עונה "בעזרת ה'". לא בגלל שאני מאמין ב"ישתבח שמו"
, ולא בגלל שאני מאמין שהוא יעזור, אלא כדי להגיד: בעולם הזה, האקראי מרובה מן הצפוי, ואיש אינו יכול לדעת מה יילד יום. כאשר אני רוצה להגיד שתמיד יש יותר גרוע מן הקיים, אני יכול לומר: "הודו לה' כי טוב", לא בגלל שאני מאמין בבורא עולם, אלא כדי להגיד: עדיף להסתכל על חצי הכוס המלאה. ואילו רק יכולתי להאמין, לא היתה לי בעיה עם זה. מה רע בלהאמין, אבל באמת, ש-"אלוהים ישמור" ? אפילו אם אינו שומר. אבל, ככה סתם, רק בשביל השקט הנפשי... בברכת עיה"ק ירושלים תובב"א ( בברכת עיר הקודש ירושלים תיבנה ותיכון במהרה בימינו אמן )
( אתיאיסט בעל-כורחו )

nando

New member
ומה לגבי אמפאנדס לפתיח ?

סלט רוקט ליד chimi churry איברים פנימיים לקינוח אספרסו ארוך טירמיסו פאנה קוטה תותים עם קצפת.

Lonely In Blue

New member
תגיד לי אתה...

זה יפה ככה "לעבוד" על הבלוטות של ניצת
בשבילי, אני דווקא מעדיף את הדברים הפשוטים. סטייק טוב, צלחת של צ'יפס, קערית סלט חסה, קערית סלט ירקות התותים הולך, אבל בלי הקצפת ולסיום,
שחור.

nando

New member
אתה יודע מה ?

בסדר.... רק תגיד לי משהו לונלי. ממתי אתה מכיר אותי כמתחשב ברגשות הזולת... הלא אתה יודע, מאז ומעולם, אני בפורים וסתם כשהתחשק, התחפשתי לסדין אדום מול עיני הפר.... ואם בפרות עסקינן...רק תרשה לי לשים איזו קוביונת נחמדת כזו של חמאה, מעל הבשר לקראת סיום הצליה. הולך ? על האספרסו אני לא מוותר.

Lonely In Blue

New member
אתה...

לך "לעבוד" על מישהו אחר. "לא מתחשב ברגשות הזולת" עלאק
ותגיד לי, כמה פעמים אני עוד אציל אותך מציפורניה של ניצת ? ועוד כשהיא רעבה... בסוף היא עוד תאכל אותך בלי מלח

גם היום בא לי שיר../images/Emo79.gif

כנראה שהניק הזה מוציא לי מילים.. ככה באמצע הלילה בין ירח לשמש שעולה בין ציוץ ציפורים לאוטובוסים שמתחילים השקט שהולך מכאן הרעש שמתחיל משם הרחק שובר את הדממה מעיר ופוקח עין אל היום יום חדש שיביא עוד אור עוד חיוך ועוד רשרוש מן יום שכזה שלא החל ואצלי עוד לא נרדם כלום לילה בוקר טוב למנהלת לך ולה ולכל מי שבהמולה

למעלה