מעבד של AMD וחוות דעת.

omermo

New member
מעבד של AMD וחוות דעת.

שלום לכולם. מישהו עובד עם מעבד של AND ו\או יכול לתת חוות דעת על ההבדלים ביניהם לבין מעבדי אינטל? אני בדרך לקנות מחשב (בארה"ב) מדגם HP Pavilon TX1000z (מפרט מצורף) זהו מחשב קטן (12.1") ויחסית קל (פחות מ 2 ק"ג), יש לו מסך מגע מתהפך (אבל לא ברמה של TABLET אמיתי - יותר כמו מסך מגע). מה דעתכם? מישהו מכיר את הדגם? שימושי העיקריים הם של סטודנט מצוי: אינטרנט, אופיס, קצת סרטים, לא מחשב למשחקים.. אבל - אני משתמש ב MATLAB. (טוב, אז אולי לא סטודנט כ"כ מצוי...) אשמח לקרוא את חוות דעתכם על המחשב, על המעבד ובכלל. (דרך אגב - מחיר המחשב יוצא בסביבות 950$) תודה, --עומר. מפרט המחשב:
Genuine Windows Vista Home Premium (32-bit) AMD Turion(TM) 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-66 (2.3 GHz, 512KB+512KB L2 Cache ) 12.1" WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display(1280 x 800) with Integrated Touch-screen FREE Upgrade to 2GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 1GB DDR2 System Memory (2 Dimm)!! NVIDIA(R) GeForce(R) Go 6150 FREE Upgrade to HP Imprint Finish + Fingerprint Reader + Webcam + Microphone!! Wireless LAN 802.11a/b/g/n and Bluetooth FREE Upgrade to 160GB 5400RPM from 120GB 5400RPM!! LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support 6 Cell Lithium Ion Battery​

LiranTheWizard

New member
מעבד מצויין ויענה על הדרישות שלך

אם אני לא טועה מדובר במעבד המהיר ביותר של AMD כיום. לי יש למשל "רק" 2 גה"צ (איזה מסכן אני...) כמובן שאתה יכול "ללכת על בטוח" ולקנות אינטל... אבל לא תרגיש בהבדל. ההבדל מורגש רק בזכות זכרון גדול, אצל רוב המשתמשים. עוד דבר - לא בטוח שכדאי לך שהמסך יהיה גם קטן וגם מבריק. אני חושב שבמסכים קטנים, עדיף לך לא מבריק. זה מניסיון אישי על המחשבים של Lenovo מסדרת ה-V100/200. יכול להיות שיש לך עיניים טובות משלי.

omermo

New member
תודה, ועוד...

מישהו מכיר את הדגם הזה של HP ??? ולמה באופן כללי רבים מחברי הפורום מסתייגים מ HP באופן כללי?? תודה...

Huang Long

New member
הרבה מאוד אנשים כאן בפורום רואים

ב-HP מודל לחיקוי בתחום השירות... סתם... השירות שלהם פשוט היה על הפנים. הבנתי שזה כבר לא כך ואני כבר לא קורא על תלונות מימין ומשמאל. מצד שני, לך תדע... אני יכול לומר לך דבר אחד - עבדתי בחברה שהיא שותף עסקי של HP ושאלתי את הבוס שלי בזמנו האם מומלץ לקנות מחשב נייד מהסדרה של Pavilion. הוא אמר לי שמדובר בסדרה בעלת מפרט עשיר וכמובן מחשבים בעיצוב יפה, אבל כל פעם שהוא מעיג למעבדות הוא רואה שכ"כ הרבה מחשבים מהסדרה הזו נמצאים בתיקון. ככל הנראה, איכות הבניה של הסדרה הזו אינה מן הגבוהות (כמו כל סדרה ביתית דרך אגב). אם אתה רוצה 3 שנות אחריות לך על הסדרה העסקית של Dell. אם בא לך לשלם על גימור וחוזק, לך על ThinkPad של Lenovo למרות שאני קורא כל מיני דיווחים שהאיכות של הסדרה היא לא מה שהייתה פעם... קצת משונה אבל זה הרושם שיש לחלק מהמשתמשים. אני באופן אישי לא נדלקתי על הסדרה הזו ולא בגלל העיצוב אלא בגלל שהיא באמת לא זוהרת יותר מדי. אז היא עוצבה כך שאפשר יהיה לדרוס את המחשב עם האמר, So what?

bar666xp

New member
יש כל מיניי סיבות למה אנשים מעדיפים מוטג...

זה או אחר... אני לדוגמה באופן אישי לא אוהד של HP שאגב בעבר הלא רחוק רמת השירות שלהם בארץ היתה מבין הירודות ביותר... אני לא אוהד את HP במיוחד כי יש להם נטיה לעשות דברים שרק HP יכולים להבין למה! מזכירים לי את MS
אני לא אוהד גדול של שניהן
לכל אחד/ת יש את ההעדפות שלו/ה.

למעלה