מעבד של AMD וחוות דעת.
שלום לכולם. מישהו עובד עם מעבד של AND ו\או יכול לתת חוות דעת על ההבדלים ביניהם לבין מעבדי אינטל? אני בדרך לקנות מחשב (בארה"ב) מדגם HP Pavilon TX1000z (מפרט מצורף) זהו מחשב קטן (12.1") ויחסית קל (פחות מ 2 ק"ג), יש לו מסך מגע מתהפך (אבל לא ברמה של TABLET אמיתי - יותר כמו מסך מגע). מה דעתכם? מישהו מכיר את הדגם? שימושי העיקריים הם של סטודנט מצוי: אינטרנט, אופיס, קצת סרטים, לא מחשב למשחקים.. אבל - אני משתמש ב MATLAB. (טוב, אז אולי לא סטודנט כ"כ מצוי...) אשמח לקרוא את חוות דעתכם על המחשב, על המעבד ובכלל. (דרך אגב - מחיר המחשב יוצא בסביבות 950$) תודה, --עומר. מפרט המחשב:
שלום לכולם. מישהו עובד עם מעבד של AND ו\או יכול לתת חוות דעת על ההבדלים ביניהם לבין מעבדי אינטל? אני בדרך לקנות מחשב (בארה"ב) מדגם HP Pavilon TX1000z (מפרט מצורף) זהו מחשב קטן (12.1") ויחסית קל (פחות מ 2 ק"ג), יש לו מסך מגע מתהפך (אבל לא ברמה של TABLET אמיתי - יותר כמו מסך מגע). מה דעתכם? מישהו מכיר את הדגם? שימושי העיקריים הם של סטודנט מצוי: אינטרנט, אופיס, קצת סרטים, לא מחשב למשחקים.. אבל - אני משתמש ב MATLAB. (טוב, אז אולי לא סטודנט כ"כ מצוי...) אשמח לקרוא את חוות דעתכם על המחשב, על המעבד ובכלל. (דרך אגב - מחיר המחשב יוצא בסביבות 950$) תודה, --עומר. מפרט המחשב:
Genuine Windows Vista Home Premium (32-bit) AMD Turion(TM) 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-66 (2.3 GHz, 512KB+512KB L2 Cache ) 12.1" WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display(1280 x 800) with Integrated Touch-screen FREE Upgrade to 2GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 1GB DDR2 System Memory (2 Dimm)!! NVIDIA(R) GeForce(R) Go 6150 FREE Upgrade to HP Imprint Finish + Fingerprint Reader + Webcam + Microphone!! Wireless LAN 802.11a/b/g/n and Bluetooth FREE Upgrade to 160GB 5400RPM from 120GB 5400RPM!! LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support 6 Cell Lithium Ion Battery