מעבד מזון

לנו יש של מג'ימיקס

בתור אחת שלא משתמשת בו ממש הרבה הוא קצת יותר מידי - 5 ליטר אם אני לא טועה. למרות שכשרוצים לטחון בו דלעת וכתומים עם נוזלים למרק כן צריכים את הנפח... (הייתי צריכה לתכנן לו מדף מיוחד במטבח החדש כדי שיכנס מורכב) אז תלוי מה את צריכה מהמוצר?! במג'ימיקס שלי יש כל מיני סכינים ודיסקיות לחיתוך מיוחד (פומפיות משוכללות) יש גם מקצפה וחלק לבצק - אני משתמשת בזה כי אין לי מיקסר... ויש כמובן את המיכל הקטן שבו השתמשתי לדיסות כשהיו תינוקות. והכי אני משתמשת בו לקצוץ בצל... אפשר לעשות בו עוד המון דברים שלא ניסיתי... סה"כ מכשיר טוב עמיד, ומחזיק אצלי המון שנים (וגם לאימי יש את אותו אחד רק שהיא משתמשת בו כל הזמן והוא עדיין לא התעייף) יש עוד כמה חלקים שאפשר להוסיף לו כמו מסחטה וכאלה...

א פרח

New member
לי יש את הקנווד כבר 20 שנים

עובד כמו חדש, הסכינים חדים כאילו היום יצאו מהמפעל, עובד הרבה וקשה לאורך כל השנים.

שחף ים

New member
יש לי את המג'ימיקס הגדול כבר פעם שניה

כלומר אחרי שהאחד שווק קניתי שני , הוא הכי הכי.

פברואר2

New member
לא תאמינו איזה מעופפת אני !!!

אני פותחת את הארון הצדדי במטבח ומה אני מוצאת שם? מעבד מזון קטן של קנווד...רק הסכין הקוצצת בלי שאר החלקים אין לי מושג מאיפה זה ... אני לא זוכרת שקניתי את זה ....וגם לא שמישהו הביא לי את זה לא רשום על זה דגם, יש מקום שאפשר לקנות חלקים לזה? איזה בושות, בטח יש עוד דברים בבית שאין לי מושג עליהם

מאקי

New member
מגימיקס גדול... וחפשי את מבצעי ניופאן לסופשנה

אני קניתי לפני שנתיים חדש לביצפר... והיה ממש משתלם.. קניתי דרך הטלפון מהאולם תצוגה בראשל"צ

למעלה