מעבדת שינה

לקשמי

New member
מעבדת שינה

מישהו כאן היה פעם במעבדת שינה? אני חושבת ללכת על זה אבל מטרידה אותי השאלה, איך אפשר להירדם כשמחברים אליך כל מיני חוטים ואלקטרודות? מישהו התנסה בזה והצליח להירדם?

דנטל

New member
גם אותי זה תמיד הטריד

אבל אומרים ששם, משום מה, אנשים מצליחים להרדם. נשמע מוזר. לא ניסיתי.

בחיים לא הייתי מצליח

דנטל

New member
א-הא, רמאים

איך זה אמור לבדוק שינה אמתית, אם העירות שלפני כן לא אמתית?

את חושבת שלא תשני באמת?

סתם, לא יודעת איך הם בודקים, באמת צריך ללכת לבדוק את זה פעם. אם היה לי כסף לזה הייתי הולכת, רק בשביל לנסות.

shaiush4

New member
ישנים באמת...

אבל אז בעצם את ישנה יותר טוב מבדרך כלל, כי את ערה יותר מבדרך כלל. אבל מן הסתם בחיים האמיתיים את לא ערה כל פעם 24 שעות. וסביר להניח שיהיה לך יותר קל להרדם ופחות תתעוררי באמצע הלילה... אז כמו שדנטל אמרה, זה לא ממש בודק את המצב האמיתי.

לקשמי

New member
כסף?

האם הבדיקה הזאת לא יכולה להיות דרך קופת חולים? (ואז זה אמור לעלות פחות?) כמה דבר כזה צריך לעלות בעצם? אגב, הסיבה שאני מתעניינת בנושא היא שפעם אחותי אמרה לי שאני נוחרת. (זה היה בהזדמנות שבה יצא לנו לישון ביחד באיזה טיול. אני לא גרה איתה, ואני גרה לבד כך שעד אז אף אחד לא יכול היה להגיד לי את זה). המחשבה על זה שאני נוחרת בלילה די מטרידה אותי (כי זה לא מי יודע מה בריא, גם אם זה קורה להרבה אנשים, עדיין אם אני נוחרת, הייתי רוצה להיגמל מזה). אז במעבדת שינה אני רוצה לבדוק אם אני עדיין נוחרת בלילה ואם כן אז לטפל בזה. (בלי קשר השינה שלי גם לא מי יודע מה איכותית, אני מתעוררת כמה פעמים במהלך הלילה, אבל את זה בדיקה במעבדת שינה לא יכולה לפתור או לאבחן בגלל הסיבות שהוזכרו).

דנטל

New member
נדמה לי שלעתים גם דרך קופת חולים

אבל הכי זול זה פשוט להביא את אחותך שתשן איתך לילה אחד. דווקא כסף על מעבדת שינה הייתי מוציאה בשביל שיאבחנו את הפרעות השינה שלי ולא נחירות. נכון שזה נשמע לנו לא "בדיק", אבל עובדתית שם נמצאים האנשים שהכי מבינים את התחום וישנם אנשים שמגיעים לפתרון בעיית השינה שלהם בזכותם.

shaiush4

New member
אני לא בטוחה שאת צריכה מכון שינה

לטיפול בבעיה של נחירות אני לא בטוחה שצריך מכון שינה... מספיק כמו שדנטל אמרה לישון ליד מישהו ולוודא שזה לא משהו חד פעמי, ואח"כ ללכת לרופא ולהודיע לו שאת רוצה לטפל בבעיה של נחירות...

לא בדיוק התנסתי אבל

אני לפעמים בבית לווינשטיין ויש שם את כל האנשים שבאים לעשות בדיקה של השינה ויש להם מלא חוטים ומדבקות על הראש אותי זה הפחיד חחחחחחחחחחחחחחח .

Anna Karenina

New member
../images/Emo207.gif כמה טוב לחזור...../images/Emo101.gif

אחרי כמה ימים של כאבים עזים וחום גבוה, מצאו אצלי את מחלת הנשיקה, ולכן נעדרתי מהפורום בזמן האחרון. (החולשה, העייפות..) לא, לא ישנתי יותר טוב מהרגיל. סתם נאלצתי לנוח יותר, כי לא היה לי כוח לעמוד. השבוע חזרתי לעבודה, אחרי קצת יותר משבוע בבית. הבטחתי לקחת פחות משמרות ולעבוד פחות קשה, כי תסמיני המחלה עוד לא חלפו לחלוטין.. בברכת שבוע שקט ושינה ערבה...

דנטל

New member
לחצי השני שלי היה

והוא ישן המון, אבל לו אין בעיה לישון בכל מקרה. הוא היה חולה חצי שנה.

prefix

New member
הייתי לפני יומיים במעבדת שינה..

הייתי במעבדת שינה לפני יומיים בהלל יפה שבחדרה.. הם מבקשים ממך לבוא קצת עייפה, מחברים אלייך אלקטרודות רק על הפנים, בצוואר ומאחורי האוזן, ובערך ב9-10 את הולכת לישון, מכניסים אותך לחדר קטן משלך עם מיטה , סוגרים את הדלת ואת אמורה לנסות להרדם, אפשר להביא ספרים ולקרוא, אבל היה לי ממש לא נוח אז לא ניסיתי לקרוא אפילו.. יש שם גם מזגן שזה דיי עוזר לי להרדם.. וב5 וחצי מעירים אותך אם לא קמת לבד.. אם יהיו לך עוד שאלות.. [email protected] בהצלחה:) אגב: לי הביאו שעון כזה בגודל של בטריה שאני צריך להיות איתו שבוע בדיוק, אבל יש כאלו שלא הביאו להם..

למעלה