מעבדים של dothan

rinush3

New member
מעבדים של dothan

מה אתם חושבים על מעבי dothan בניידים,,,, שמעתי ממס' אנשים שיש איתם בעיה כלשהי,,, איך הם ביחס לAMD ???? Intel Pentium M740 1.7GHz 2MB Dothan SONOMA מה אתם חושבים על המעבד הזה ספציפית, וביחס לאותו מעבד של AMD אשמח לקבלעזרה בנושא כי אני מבולבל,,,, [email protected]

Ixion

New member
לAMD אין מעבדים

מקבילים לDOTHAN. ז"א, פנטיום M מותאם לצריכת אנרגיה חכמה וכל מיני שטיקים של ניידים - לAMD אין פלטפורמה (כרגע) שמגיעה לזה. חוצמזה, איזה בעיות כבר שמעת על המעבד הזה?

Ixion

New member
צודק, למרות

שאני בספק אם מעבדי TURION עדיין משתווים לP-M

Jan22

New member
חשבתי שלא! אולם חזרתי בי ..

עשיתי השוואה בין 2 ניידים בעלי המעבדים השונים (PM ו TURION) בכמה משימות כבדות - הטיורון ניצח !

Jan22

New member
מוציאים אותה החוצה וחורשים את

באטלפילד 2 וקומנדוס החדש !

Ixion

New member
אתה מתכוון לStrike Force?

למה אני לא מת על shooters...

Jan22

New member
אחלה של משחק ,אפשר גם להחליף

בין השחקנים באמצע המשחק ! הקומנדוסים הראשונים הכי טובים ,היו זמנים!

Y. Welis

New member
אני זוכר - הפריצה למבצר הנאצי...

לחימה בלי פשרות ובד"כ בנשק קר. משהו בלתי רגיל לזמנו.

bar666xp

New member
יש לך אינפורמציה מדויקת על המעבד?

כמה הוא נותן בפועל וכמה חשמל זה צורך בהשוואה למערכת ""מקבילה"" עם מעבד אינטלי? לא יצא לי לראות השוואה כזאת בנט יודע על משהו שעשה? ""מקבילה""=אותו כ.מסך מהירות זיכרון וכו'.

bar666xp

New member
סתם לידע כללי Turion עושה רושם

של מעבד חזק 64BIT עם מנהל זיכרון במעבד וצריכת חשמל מהנמוכות ביותר שיש למעבדי 64BIT להציע (ואת זה אתה משווה לPM?!)

rinush3

New member
MSI s260

שמעתם על המודל???? מה אתם חושבים על המחשבים של החברה MSI ,,,, איך היא ביחס למתחרות???

rinush3

New member
dothan

שמעתי שdothan מתחילים להיות כבדים אחרי תקופה מסויימת של עבודה ומה אתה אומר עלנמעבד שרשמתי שם איך הוא?? מה זה sonoma??

Y. Welis

New member
סונומה הוא שם הערכה שבה המעבדים

החדשים מסוג דותן באים.

rinush3

New member
sonoma???

כלומר כל פעם שאני רואה שרשום במפרט הטכני סונומה ,, הכוונה בעצם לדותן האם אני הבנתי נכון????? מה אתה חושה על המעבדים האלה????

rinush3

New member
dothan../images/Emo166.gif

שמעתי שdothan מתחילים להיות כבדים אחרי תקופה מסויימת של עבודה ומה אתה אומר עלנמעבד שרשמתי שם איך הוא?? מה זה sonoma??

למעלה