מס' שאלות...

לא, בחיים לא

קרה לי מקרה דומה לפני כמה חודשים. הלכתי לסדר חיבור לאינטרנט דפוק של חברה של המשפחה, ואחרי שסידרתי, נכנסתי מתוך הרגל לתפוז. השם איתו היא היתה מחוברת היה זנותי משהו, והתפתיתי מאוד לראות מה היא כתבה, אבל התאפקתי - בעצם עד עצם היום הזה. קשה, קשה.

dana2909

New member
אז..

אם את לא רוצה לעבור למחשב, ולא עוזבת את הבית אין לך ברירה אלא לנקוט באמצעים דרסטיים של הסתרה. כמו לקחת אותו לכל מקום שבו את נמצאת. (קיילי מינו סיפרה פעם שהיא מסתירה את היומנים שלה בכספת...) ובאשר למשפחה שלך, גילית שהם עשו את זה? מבאס? וואלה.. אבל אין לך ברירה את חייבת להתאים את עצמך, לא משנה אם זה פייר או לא. ועוד משהו.. הם לא יפסיקו לחפש אותו, גם אם את מסתירה אותו.. תקחי את זה בחשבון.

גנגי

New member
להתבייש?!../images/Emo2.gif

על זה שהיא גרמה לתרנגולת שלנו לכתוב בעברית יותר טובה, לטובת כל הפורומים? אות הוקרה מאח"לה, זה מה שאחותה צריכה לקבל!

לגלות שמישהו קרא ביומן שלך

את מי את אוהבת/ מחבבת/ מעריצה זה לא נעים. אבל אל דאגה. עשיתי לברבי שלה קרחת.

מוּסקט

New member
פעם -

תפסתי את אחותי מחטטת וקוראת דברים שלי. מאז תפסתי על זה טרמפ וכתבתי לה כל מה שרציתי שתדע שאני חושבת עליה בפשה מפורשת שאינה משתמעת לשתי פנים. היה שקט בבית הרבה זמן.

resputin

New member
לא.

מעולם לא יכולתי לכתוב יומן. תמיד הרגשתי משעמם לחלוטין, ולכתוב ארבע פעמים בשנה מה אני מרגיש אני גם ככה עושה- פשוט אח"כ גם עושה Ctrl+a Del.

shellyland

New member
דוקא כן.

יש משהו מאוד מחייב בכתיבת החיים שלי מילים על גבי נייר. אני לא בנוייה למחוייבויות כאלה.

מאז שקרה המקרה עם אחותי

כל פעם שניסיתי לכתוב יומן, שמתי לב שאני כותבת כאילו מישהו אחר יקרא את זה. אז הפסקתי עם זה.

shellyland

New member
לי דוקא החוסר במישהו אחר הפריע

לכתוב לעצמי לא הייתי צריכה, כי אני כבר יודעת הכל. לכתוב ,יומני היקר" לא יכולתי, כי לא הייתי סתומה וידעתי שהיומן לא יכול לקרוא וזה נראה לי דבילי. לכתוב לאחרים דוקא היה לי קל נורא והרביתי בכתיבת מכתבים או סתם פתקים כל חיי. ביום שישי שעבר (לא אתמול) עשינו "פגישת מחזור" של החברות הקרובות מהתיכון (היינו שש אבל רק חמש הגיעו) והבאתי את כל המכתבים והפתקים שלנו, ששמרתי מאז בקופסה מיוחדת. קראנו בהם שעות והיה נורא מרגש. (היו עוד דברים מרגשים באותה פגישה, אבל על כך בהזדמנות אחרת, כשאגמור לעכל אותם).

למעלה