מס' שאלות

BOOS123

New member
מס' שאלות

שלום לכולם ושבוע טוב!

1.אני בן 23, כרגע אני נמצא בשל"ת(שירות ללא תשלום,תחת צה"ל, אבל לא בשירות פעיל) עד אוג' 2015 , האם אני יכול להגיש מועמדות השנה לבן גוריון , ובמידה ואתקבל, לשמור מקום לאוקטובר 2015 ?

2. הבנתי שיש אפשרות לגשת למיונים לרפו"ש , במטרה לעשות מו"ר ולשמור את הציון לשנה קדימה, זה בת"א?גם בי-ם? ובכלל, מכירים את התופעה הזאת? האם אפשר לעשות את זה בשל"ת ? (מישהו/י היה פה שליש/ה בצבא במקרה?!
)

3. מכיוון שאני גר בפריפריה, אני מתעניין ב"ראויים לקידום", מי הצליח לקבל מעל 30 נק' ? ע"י איזה קריטריונים? בבקשה לפרט את כל הקריטריונים שהגשתם עליהם בקשה, כדי שאוכל להבין סדר גודל של מה מקנה ניקוד...

תודה רבה!!

RBD1

New member
תשובות

1.לא,אין שמירת מקומות ברפואה
2.המו"ר תופס למקום שזומנת ממנו ,אני לא יודע אם אפשר לשמור מו"ר מרפואת שיניים לרפואה.

PantherettePitz

New member
מוסיפה לגבי 2

מו״ר של רפואת שיניים תופס לרפואה.
מה שכן, עד כמה שאני זוכרת כשהגשתי מועמדות לת״א הייתי צריכה להציג תעודת שחרור/פטור מצה״ל. אני לא יודעת אם גם ברפואת שיניים זה נדרש, ואם כן לא בטוח שאפשר לקבל זימון אם אי אפשר להתחיל ללמוד בשנה. הקרובה (כלומר - אם אתה עדיין לא משוחרר).

BOOS123

New member
אוקיי

תודה על התשובות הזריזות..

מישהו יודע משהו לגבי "ראויים לקידום"?

omri1209

New member
.

49 נק' - התייתמות בזמן התיכון, תושב פריפריה, אולי גם סוציואקונומי.

(בכל מקרה, בסוף לא הייתי צריך את זה כי אני עובר סכם בלי, אבל שתדע שזה לא מחולל פלאים.)

BOOS123

New member
אהלן...

עומרי- לגבי הסוציואקונומי, איזה טפסים/אישורים הבאת? אתה זוכר?

תודה..

omri1209

New member
האמת היא שלא. זה גם היה די מזמן...

אבל יש שם רשימה מאוד ארוכה ומסועפת של כל הטפסים שהם ממליצים לשלוח אם יש רלוונטיות (כמובן מעבר לכך אתה מדווח כל פרט מזהה אפשרי עלייך ועל ההורים וחותם על ויתור סודיות וכו').

היי :)

בדקתי באתרים של אונ' ת"א והעברית ונראה שאין מבחני מו"ר לרפואת שיניים, רק ראיונות אישיים. איפה בוחנים במו"ר לרפואת שיניים?

PantherettePitz

New member
בגלל ההודעה שלך הלכתי להסתכל - תודה

עושה רושם ששינו לגמרי השנה את מתכונת הקבלה לרפואת שיניים בתל אביב.
לפי מה שכתוב שם החל מהשנה מועמדים לרפו״ש לא יעשו מו״ר אלא מסלול מבחנים+ראיונות שונה ודומה יותר לזה שבעברית.

אנסה לקבל לגבי זה מידע בימים הקרובים (לא בטוח שאצליח וזה ייקח כמה ימים) כדי לכתוב הודעה מסודרת שתדגיש שינויים.

למעלה