מס' שאלות , מותר ?

s i r p a d

New member
מס' שאלות , מותר ? ../images/Emo13.gif

אהלן לכולם , קיבלתי את המיני היקר והירקרק שלי (-: ויש לי מס' שאלות שארצה לדעת.. 1. היכן ניתן להשיג ISKIN לIPOD MINI (לא בחנות אינטרנט) , חוץ מבאג.? 2. מהו ITRIP ? ואיך הוא עובד? והיכן ניתן להשיגו ? (-: 3. כיצד אני יכול למחוק שירים מהIPOD ללא הITUNES ? וכיצד עם הITUNES? 4. אני מחבר את המיני לחשמל לטעינה , הוא טוען המון זמן , הוא מראה כל הזמן שהוא טוען , אבל כשאני מוציא אותו מהחשמל , הוא מראה שהוא טעון וכשאני מחזיר אותו , הוא כותב שהוא טעון (Charged) , כיצד אוכל לדעת מתי הוא באמת טעון ? כי כאשר הוא מחובר לחשמל הוא אף פעם לא משנה את המצב לטעון וטוען ללא הפסקה.. ושאלה אחרונה חביבה : למה טעינה של יותר מהדרוש (24 שעות , פחות או יותר) יכולה לפגוע בIPOD ו-"לשגע" אותו?

LinkTree

New member
כמה תשובות

ראשית מזל טוב. 1. חוץ מבאג וחנויות אינטרנט - אני לא יודע איפה - אבל מה הבעיה עם באג או אינטרנט? 2. ITRIP זה מכשיר קטן שמתחבר ל IPOD ומשדר את המוסיקה שמתנגנת בו בתדר FM לבחירתך ככה אפשר לשמוע את המוסיקה ברדיו. 3. בעיקרון צריך תוכנה כדי למחוק שירים המ IPOD מכיוון שיש בIPOD בסיס נתונים וגבי השירים ויש צורך לעדכן אותו. כל תוכנה שאפשר לסנכרן איתה את ה IPOD יכולה לעשות את זה - אם זה WINAMP או תוכנות צד שלישי אחרון או פשוט ITUNES. ב ITUNES אתה פשוט מוחק את השיר מה ITUNES והוא נמחק מה IPOD כאשר ה IPOD מסונכרן עם ה ITUNES ואם הוא לא בסנכרון אוטומטי אתה פשוט מחבר את ה IPOD ונכנס אליו דרך ה ITUNES ומוחק. 4. באיזה שהוא שלב הוא מפסיק לטעון ואז יש ציור של סוללה מלאה. בנוסף לא משנה כמה זמן אתה טוען אין כזה דבר לטעון יותר מדי או פחות מדי - הסוללה של ה IPOD הוא מהטובות בשוק ואין לה לא אפקט זיכרון ולא בעיות אחרות של סוגי סוללות פחות טובות. מקווה שעניתי על הכל.

למעלה