מס' שאלות... ותמונה....

moon light boy

New member
מס' שאלות... ותמונה....

קודם כל... צרפתי תמונה מה - DMCLC33 החדשה שלי...:) ועכשיו שאלה.. אחותי טסה לחו"ל... מתלבטת בין דיגיטלית לרפלקס... קודם כל.. מה עדיף? דבר שני... מה עושים עם בטריות לדיגיטלית בחו"ל? אם אין איפה להטעין כל לילה...
וכמה עולה להעביר את הכרטיס זיכרון לדיסק בחנות צילום...? תודה..

מה התקציב שלה? מה הרקע שלה

בצילום? למה המצלמה מיועדת? אם אין איפה להטעין - אז באים מצוידים עם 2-3 סטים של סוללות נטענות. אפשר לצאת עם פחות ובמקרה חירום פשוט לקנות בטריות בחנות (אבל אם אין לך איפה להטעין בטריות אז בטח גם אין איפה לקנות..) לי עלה 6 יורו בברצלונה לצרוב כרטיס לדיסק - זה בערך המחיר ברוב המקומות. שים לב שמאוד תלוי איך צורבים - אם צורבים לך בעזרת דרך מכונה (ולא דרך מחשב) אז תאבד את כל הסרטונים שעל הכרטיס! רק התמונות ישמרו על הדיסק. ממליץ לך לבקש לראות את התמונות על הדיסק אחרי שאתה מקבל אותו... לא נעים להגיע הביתה ולגלות שהביאו לך בטעותדיסק של מישהו אחר או דיסק שנדפק בצריבה....

moon light boy

New member
טוב אז....

המצלמה מיודעת.. לצילום.. חחחח... אמממ.. הטיול הוא לאוסטרליה ברובו.. אבל באוסטרליה... יש מקומות שוממים.. חסרי חנויות וכו'.. שזו הבעייה.. לגביי הסוללות.... זה נראה לי מה שהיא תעשה באמת... אין אפשרות אחרת אני חושב.. מה לעשות... ו-6 יורו... זה בשקלים... 30+ ש"ח.. רררר.. טוב נו, אני אגיד לה את הפרטים.. נראה מה יהיה לה להגיד על זה... תודה בכל מקרה, אני אשמח לקבל עוד טיפים..
לילה טוב...

למעלה