מס על פקדונות בבנק

ורדה 2

New member
מס על פקדונות בבנק

אני רוצה לישאול מדוע על אותו חשבון חיסכון שאני מקבלת 0.3% ריבית אני משלמת 37% מס ? האם מישהוא יכול להסביר לי את החוצפה ?

חוצפה מס´ 2 . אני עסקתי

בכבלים פרטים בשנות ה90. המישטרה מישרד התיקשורת החרימו ציוד ישבתי בכלא . אבל מס הכנסה רצה את המגיע לו , מעבודה לא חוקית . מאיפו שאפשר לקחת כסף מהציבור אז לוקחים . אבל אני לא פרייר כמובן שילמתי כמה שאני רציתי . ולא מה שפקיד השומה ביקש .

חמדנית

New member
והזונות...שיתקינו מונה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

גם מהם מס הכנסה דורש תשלום. השאלה איך לחשב את ההכנסה...

אריק!

New member
אפשר לפי ליטרים ( או קובים ) תלוי

בביקוש שיש לאותה יצאנית. את המונה אפשר להתקין כמו העיריה ´בחוץ´, או באמצעות ניתוח למקם בשיפולי הבטן הפנימיים. יקבע תעריף אחיד להתקנה בכל חלקי הארץ.

זהו שנאמר...בז"ק../images/Emo13.gif

תעריף אחיד בכל הארץ- בז"ק (בית ז.. קטן)

טומבליס

New member
מלחמה בפשע../images/Emo150.gif

מצד שני, כמו בארה"ב יש עבריינים שקשה מאוד להוציא אותם מהרחוב ולהאשימם בפלילים. הדרך היחידה לעשות זאת היא בשימוש בחוקי המס כך שאם מס הכנסה יסיע במשהו בניקוי רחובותינו אשרינו.

זה כואב...../images/Emo5.gif

את בטח מדברת על חשבון דולרי (בלי להכנס לך לכיס). מסיבות היסטוריות החזקת חשבון דולרי נחשבת כהכנסה , עוד מהימים שאסור היה להחזיק חשבון בחו"ל. היום כשהריבית על חשבונות דולריים שואפת לאפס זה באמת מגוחך שמשלמים מס על הריבית. אולי עדיף להחזיק את הכסף בבית או בשוק האפור ככה לפחות המדינה לא תדע כמה כסף זר את מחזיקה...

אצלי זה היה כצד אחרת

את הזונות המקומיות לא נוגעים . לי החרימו ציוד . אז שאלתי פקיד שומה המדינה . הרצחתה וגם ירשתה . סיפור אים דוד המלך

אהאבל

New member
עוד מעט מס על...

שוחטים אותנו מכל פינה. גם אם חסכתי פרוטות אחרי ששלמתי 35% מס הכנסה ושמתי אותם בפק"ם אני צריך לשלם מס בקרוב.

למעלה