מס על סלולרי

אלכס נ

New member
האתר מבקש הרשמה

ואין לי כוח להרשם לעוד אתר כדדאי לקורא כתבה. אולי תביא בבקשה את הכתבה לכאן, אני בטוח שהחברה יעריכו זאת.

peretzy

New member
טוב מאוד!!זה יקדם את אמיגו-מירס...

זה יקדם את אמיגו-מירס ,וככה הרבה מעסיקים ועובדים יעברו לאמיגו-מירס!! סוף סוף המדינה עשתה משהו למען מישהו!!

peretzy

New member
שהמדינה תקח מס על סלולארים מלבד

המדינה תיקח מס מכל טלפון סלולארי מהסוגים של פלאפון סלקום ואורנג´ מלבד אמיגו-מירס שזה מותנה בווקי טוקי ... משהו כזה לא קראתי עד הסוף ולא התעמקתי.. זה בכללי מה שפורסם

אלכס נ

New member
ממי המדינה תקח?

מבעלי עסק, או מלקוחות פרטיים? ולמה? כדאי שלא יקנו הרבה מכשירים? בגלל החוסר בקווים אולי?

geostant

New member
חחח 2 |ליצנים| אתם...

יש רק סיבה אחת בעולם לקחת מס ממשהוא... ב-ש-ב-י-ל ל-ע-ש-ו-ת כ-ס-ף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תפעילו את המוח... פריצי ואלכסיס...

m e i r

New member
באמת שני ליצנים

לא רציתי להיכנס ולהרוס את הפסטורליות של שני חובבי באמיגוס הללו. אגב גם את הכתבה לא הבנתם ממש- כל הרעיון זה לעשות כסף, אז תוקעים מס. ואז נזכרו שזה ידפוק את העסקים כי עובד לא ירצה לשלם מס בשביל שהוא יהיה זמין עבור הבוס שלו, נכון? אז מה שכתוב בכתבה זה שמכשיר שמשמש ר לעבודה, יהיה פטור ממס, והם הדגימו באמצעות מירס. באותה מידה מי שיש לו מכשיר ברשת אחרת ויש לו VPN שיאפשר לו להתקשר רק בתוך הארגון, גם הוא לא ישלם מס, נכון?

geostant

New member
אני משער...

שכל העסק יהיה כמו מע"מ לעסקים... אתה בעקיפין נותן הלוואה זמנית למדינה הרי עסקים משלמים מע"מ ואחר כך מקבלים אותו חזרה (המדינה מרוויחה את הריבית בזמן שהכסף שוכב אצלהם) אני חושב שגם הפלאפון העסקי זה יהיה משהו כזה שאתה משלם ומקבל חזרה. בנתיים זה לא יצא לפועל או מתוכנן לצאת לפועל, זו היית רק הצעה שנפלה בין הכיסאות. (גם כן
ים חחח)

LordX

New member
אלכס

אם היית קצת פחות עסוק בלהלל את אמיגו היית שם לב שדור (המנהל) ביקש לא להתיק כתבות על מנת לפתור את אתר תפוז מבעיו זכויות יוצרים אלה ואחרות. תירשם לגלובס זה יעזור לך בעתיד...

למעלה