מס' עוברים להחזרה

מצב
הנושא נעול.
מס' עוברים להחזרה

מס' עוברים להחזרה
כמה עוברים מחזירים בתרומת ביציות? האם מתחשבים גם בבקשתי או שהשיקול נתון לרופא המחזיר? (מה, בעצם, השיקולים למס' העוברים המוחזרים?) למחזירות באסותא ומבוטחות במכבי- האם יש לשלם עבור הקפאת העוברים מקייב? תודה על העזרה! ובהצלחה לכולנו!

אדוינה

New member
היי שובבית!

מס' עוברים להחזרה
כמה עוברים מחזירים בתרומת ביציות? האם מתחשבים גם בבקשתי או שהשיקול נתון לרופא המחזיר? (מה, בעצם, השיקולים למס' העוברים המוחזרים?) למחזירות באסותא ומבוטחות במכבי- האם יש לשלם עבור הקפאת העוברים מקייב? תודה על העזרה! ובהצלחה לכולנו!
היי שובבית!
את והרופא שלך מחליטים יחד,כמה עוברים להחזיר,בתלות בהיסטוריה הגניקולוגית שלך,בתלות במצב העוברים ,ובתלות במצב הרחם והרירית בטיפול הנוכחי. כדאי להחליט על זה מראש או לאחר שיודעים כמה עוברים נוצרו. לגבי החזרת מוקפאים באסותא או בכל ב"יח אחר,אפשר לקבל טופס 17 מהקופה. לגבי הקפאת עוברים מקייב ,לדעתי זה כלול בתשלום שאת משלמת להם. מחזיקה לך אצבעות להצלחה כבר מעכשיו. ספרי באיזה שלב את.

סנשיין61

New member
היי שובבית

מס' עוברים להחזרה
היי שובבית
באסותא משלמים עבור החזרת מוקפאים 4,610 ש"ח כשמהמושלם מחזירים 3,000 ש"ח לגבי כמה עוברים אדוינה ענתה לך

tuttifrutti

New member
היי שובבית. ההקפאה באסותא כלולה

לסנשיין, באסותא זה כך רק לכללית
היי שובבית. ההקפאה באסותא כלולה
בתשלום עבור כל ההליך. מה שלא כלול זה החזרת הקפואים. החזרתי עכשיו ובנוסף לטופס 17 ממכבי שילמתי 310 ש"ח. אני עם ביטוחים משלימים של מכבי. אז אמרו לי שאקבל החזר ממכבי, ושיצא שאשלם כ-85 ש"ח השתתפות עצמית. כבר אנו לך בנוגע למס' עוברים המוחזרים. בהחזרת הטריים בקייב הרופא שאל אותי אם נקפיא את ה-4 ה"נוספים" בשתי מנות וזה נראה לי סביר. בהפשרה סרד עובר אחד מכל "מנה" אז הפשירו את שתי המנות, וכך נשארתי ללא מנת קפואים במקפיא והחזירו 2 עוברים. על זה כבר לא התייעצו איתי. לא מחזירים עובר בודד אם יש עוד. למה? לא יודעת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה