מס נסועה?

מיקאלה1

New member
הזוי לגמרי החוק הזה אם ייכנס

הרבה אנשים יעברו לסוס ועגלה או לאופנועים מרחפים.

TJ

New member
מינעלת, אל לך להתרגש

זה כתב מטומטם שלא הבין. הכוונה למס נשואה והוא יושת על הנשואות ביחס ישר [פרוגרסיבי] למספר שנות נשואיהן.

אם זה לא שוביניזם חזירי גברי, סטייק לבן מה הוא?

Ron W

New member
עוד יתקינו לנו קופסא שחורה בעטרה

של השמוליק ויגבו מס עינוגים
החרדים נכנסים לקואליציה כי כך יפקחו על מצוות נידה
וההאקרים ירויחו הכי הרבה בכל התחומים.
תכלס צריך להראות לעלוקות מאיפה הדגים משתינים

שוב מפלים אותי לרעה

זה לא פייר,אין לי אוטו ואני לא נשואה.
מה שמשאיר אותי שסועה פצועה קרועה ורעועה..
אני גם רוצה לשלם,ואני מנועה,ללא ישועה.

אודרי11

New member
בינתיים הספיקו לבטל את המס..

כל הנשואים, הנשואות, הרווקים והרווקות יכולים להרגע..

מה שמטריד אותי כרגע זה....האם נאלץ לאכול את הגפילטע במקלט ....והאם נאלץ להכין בריקדות מעוגות הדבש

גאיה ק

New member

גאיה ק

New member
כמי שמשוועת לשלם

ברעיון הבא שלא יפול על הסף,
שולחת לך את החשבונות שלי.

פידליטי

New member
הגיע הזמן לעוף מכאן

עדיף להיות ציוני בגולה מאשר להיות אנטישמי כאן

לפידלטי, לדעתי את זקוקה ל....... עם הרבה חום

ואיכפתיות, וזה אמור להרגיע את הכעס שלך.

הייתי מציע את עצמי, אבל הרופא לב לא מרשה לי ויאגרה. חוץ מזה אני מפחד שפיתאום יעלה לך השד לראש ותהרגי אותי במכות מרוב אהבה באמצע הבום בום בום.

כן, את צריכה חזה גברי שיעטוף אותך לאזה שעה כל יום. את לא צריכה לרדת מהארץ, את צריכה את החזה הזה.

פידליטי

New member
סייח חביב

כמו כל זכר מצוי, גם אתה חושב שזהו הפתרון לכל "חולי"
אבל אנחנו לא בנויות כמוכם, השכל שלנו לא נמצא במכנסיים וגם לא הלב.
אין בי כעס, אני פשוט מאוכזבת מכל מי ומה שקורה כאן ..אני מחוברת לעבר הפרטי שלי, אבל ההווה ,העתיד וכל המקום הזה מאוסים עלי.
נתתי כאןאת מירב ומיטב שנותי, עכשי מצידיו אפשר לעשות חילופי אוכלוסין, שיבואו הרוסים, האמריקקים, האתיופים, הצרפתים וכל השאר ויחליפו אותי..

אני עדיין בדעה שלי, שחיבוק טוב ואמיתי, נשיקה,

מילה טובה שנלחשת באוזן, להתכרבל ביחד, מגע אמיתי מספק, מלוא חופן המגע, כאילו מגע בעוצמה............... כאשר יש חסך בדברים האלו, כתוצאה מזה רואים רק שחור, הכל נראה דפוק, הכל דווקא, הכל אבוד.

תעברי למקום אחר, זה יהיה גם כן המון תיסכול אבל הנושא ישתנה, אז לא תגידי שנמאס לי מביבי, אלא תמציאי משו אחר, אזה ביבי אחר כדי לקלל אותו מהבוקר עד הערב.

צריך להתפשר, לעשות פשרה, ולמצוא חיבוק, צריך חיבוק, חיבוק גברי, להרגיש נאהבת, מישו שחושב עלייך, מחפש אותך, מרים טלפונים.

אין כמו להיות איש או אישה עבריה. צריך להתפשר וללכת על גבר שהוא פחות ממה שהיית רגילה אליו. אין מה לעשות, צריך להתאקלם.

כמובן, שכפי שידוע לך, הנני בן אדם לגמרי דפוק בנושאים של בינו לבינה, אז ייתכן ושאני טועה. מה אני יודע. מה אני מבין. מצד שני ייתכן ושאת טועה. מה אני יודע.

פידליטי

New member
חביבי, לא כל מה שחסר לך, חסר גם לי.

לו באמת היה לי חסך כזה גדול כמו שאתה מתאר, הייתי יוצאת לדייטים, למפגשים של פנויים פנויות וכו'. מאחר ואני לא עושה את כל זה, סימן שסדר העדיפויות שלי אחר. אל תשכח שהיה לי את הגבר שלי במשך למעלה משלושים שנה, אל תשכח שיש לי ילדים מקסימים שאוהבים אותי ואני אותם, אל תשכח שיש לי נכדים הכי מתוקים בעולם ואין כמו חיבוק ונשיקה של נכד. אל תשכח שיש לי משפחה מורחבת תומכת ואוהבת וחברים נהדרים.(אז מה שבעצם חסר לי כדריך, זה Zיון..חחחח את זה ניתן היום להשיג בקלות, הרבה ובחינם). אולי בגלל שלך אין חלק מהדברים שציינתי, חשובים לך מאוד הדברים שציינת.
ואם אני אחליט לחיות עם גבר, לא ממש חשוב לי מאיפה הוא בא
ומאיזו דת. אם הוא יהיה כלבבי, די לי בכך.

מה שכתבת לא מתעכל לי, אבל את צודקת, אנחנו

באמת אנשים שונים עם הסטוריה שונה..........

אבל בעניינים של הבסיס המהותי של בני אדם, אנחנו לא שונים............אנחנו זקוקים לאינטימיות, קשר אינטימי חיוני מאוד עבורנו, עבור הקיום שלנו.........זה בריא מאוד לנפש שלנו.........זה הכל בתיאוריות אצלי, כך זה בבטן מרגיש לי, ונכדים לא באים במקום אלא בנוסף.........

אבל זה תיאוריה אצלי, מה אני מבין, הכל אפשרי, ומה שלא מתעכל לי בבטן ייתכן מאוד שזו היא האמת שאני .

יללה, שיהיה לך חג תפוח שמח, ושולח לך נשיקה גדולה גדולה.

למעלה