מס ויז'ו פור אל מחשב ????

el arvole

New member
מס ויז'ו פור אל מחשב ????

שלום אה טודוס
קומו פואדה קונבנסיאר (לשכנע ?) מי פדרה קה נו איי נינגונו כאז מס ויז'ו פור אל מחשב אי אינטרנט. לה דישי אה אל קה אסטוי אן אל פורום דה לאדינו , אי קה איי לוגארס (אתרים באינטרנט) אן הבראו(עברית ?) אי נו קנבנסיו. פנסנדו מה , קה מי פדרה סה ספנטה קה אל מחשב וה מודראר (לינשוך ?) אה סו מנוס. אל אניו 2004 מי פדרה סה וה אל פנסיה קה ווי אזר ???
ארבולה
פריו אי קזו בולגרו אס מוי מיז'ור קון אל בריזה דה טדרה
ארבולה

Sarika

New member
ארבוליקו, אנטנדי קה קיירס קה טו

פאדרה סה אמבזה(ילמד) אה קולוניאר(להשתמש) אל מחשב. אי יו מאספנטאבה קה אל מחשב מבה מודריר... פינה קה מנאסיו(נולדה) נייטיקה(נכדה) אי פאנסי קה לה צ'יקיטיקה סבה גראנדסר(תגדל) קון מחשב קומו טודוס לוס קריאטוראס(ילדים), מבה אבלאר אי יו נו לאבה אנטאנדר, מדצ'ידי(החלתתי) און דיה אי מפואי אן און קורס דה פרסונאס פנסיונארס, אביה אאי אונה פרופסורה קה מוס דיו אנטנדר(להבין) אבאגר אבגאר. אי אנסינה אמבזי אי סטו מוי מוי מוי קונטטה. דיזלה אה טו פאדרה, קה פרה אנבזאר קולוניאר אל מחשב נו איי בוי(גיל), אי סבה גוזאר(יהנה) מונצ'ו, אי ווה פאסאר לאורה מוי בואנו. סי קייראס תבה דאר אל אדראסו דה לה אשכולה(בי"ס) קה אמבזי. אני מאד מקווה שהבנת ושתצליח לשכנע אותו, בהצלחה!

רותי ב.

New member
לי פואדיס קונטאר

קי אביה אקי און ג'ודיו קי טיניאה 94 (נובנטה אי קוואטרו) אניוס. סולו קי נו מי אקודרו סו-נומברה. מוז קונטו פור איל סזון, אי פור לאס 'מאורעות' אין חברון... ארוגו קי טורני א'סקריביר אקי. אי סאנו קי סטיאה.
אי דיזילי קי אַל קומפיוטר נו'אַי פרוּס (
), סולו און ראטון .. צ'יקיטיקו ... קי נו סה ספאנטה די אל
. אמוסטרלה קי נו אז מוי קומפליקטו. (מסובך, ככה אומרים?) אי דה לי קוראז' קי אמפסי..

למעלה