מס הכנסה

פאני יקרהההההההההההההה

אני לא נכנסת אף פעם באמצע נו טוב תלוי מתי
סה"כ הערתי הערה אבל הבמה כולה שלך יקירתי אני לא מתכוונת להפריע אני צופה
מלאכית כחולה

*g99

New member
חחחח

מממממממממממ זה מעניין,האם באמת את לא נכנסת באמצע? או אולי ישנה איזו אגואיסטית שרוצה אותו/ם לעצמה? חחח תראי,כשצופים אפשר לחוש המון כמו:מיטה שזזה,רגליים זזות... אני חושבת שיש לך תמונה לא? g99...

אחחחחחחח אחחחחחחחחחח

לכן אמרתי תלוי מתי
ותלוי עם מי
מנסיון כמה שיותר יותר טוב כמובן במידה ויש את הפרטנרים הנכונים. מלאכית כחולה

*g99

New member
אמת,

אני זוכרת שהיתי כ"כ קרובה לזה... אבל מה,אני אז לא הייתי בשלה לזה... אז אולי היום אני כן... שניה,תני לי לחפש את הטלפון של "הטכנאי" ההוא...
g99...

אני חושבת ש...

שאם לא היית מוכנה אז, היום אני גם לא חושבת שאת מוכנה זה צריך להיות באופי, אופי משוגע
כמוני
אבל..... לכל אחת היה טכנאי כזה
מלאכית כחולה

*g99

New member
אני לא ממש בטוחה...

אופי ניתן לשנות! יש לי הוכחות לכך... את יודעת,הפנטזיה שלי זה שלישיה ..אבל לא סתם! אני ועוד בחורה יחד עם גבר,והפעם אני זו שמענגים אותה...לפעמים נימאס רק לתת לא? מה דעתך? g99...

תראי יקירתי

אופי זה אופי הרבה לא ניתן לשנות..... אבל בסקס זה אחרת.... תמיד נפתחים דברים חדשים
אז או שאת נפתחת לגיוון או שלא.. ומניסיון יקירתי הפנטזיה שלך היא משהו אמיתי בשבילי מניסיון, כדאי לך לממש פשוט כדאי. מלאכית כחולה

*g99

New member
מממ

אני לא מהממהרים ומהממהרות...אני לוקחת את הזמן...עושה מה שמתאים לי באותו הרגע,ואם אני לא בשלה אז אני לא עושה...לפעמים זה מבאס,אך עדיף לעשות את זה מכל הלב מאשר בחוסר רצון... g99...

ממממממממממממממממממממ

מה שנכון נכון אם עושים עושים כי רוצים
יבוא הזמן גם שלך לגיוון
מלאכית כחולה

*g99

New member
תודה!

את יודעת,כל דבר שממש רציתי,השגתי בסופו של דבר! אני בטוחה שאם ארצה כ"כ.....אשיג גם את זה! g99...

*g99

New member
אז לידיעתך:

אני ערומה כבר מזמן! והאמת,חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! g99...

אופסס..טעות

מלאכית יקרה .....מצטערת התכוונתי למלכת האש ותימרות העשן.....כנראה התלבלבו לי אישוניי......בכל אופן אני מסירה עצמי מחדר צפוף אנשים זה .....בו ישנם בנדיקטין .....מלכת האש.....המזכירה.....וכו´ וכו´... לאחר שעברתי את מספר שתיים בפנטזיה.....הבנתי שזה צפוף לי מידי ולמען האמת קצת בוטה .....אבל אין לי טענות אלייך מלכה ......לכי על זה !!
זה עניין של טעם אישי בסופו של דבר.

חבל שאת הולכת

מה בוטה , אשמח לשים לב לא הייתי רוצה שתלכי , יש לי הרבה מה ללמוד ממך , אולי תעזרי לי לממש את הפנטזיות שלי תשארי

אמרת ש ...

סקס אפשר לכתוב בכל מיני דרכים , כן , וכתבת בצורה מרגשת ויפה ביותר , אשמח לשמוע אותך , תעזרי לי לבטא את עצמי בדרכים יותר מיוחדות , חדשה , אשמח להעזר בך , אם תוכלי תודה מלכת האש

חמודה......./images/Emo13.gif

אין לי כל כוונה לשנות את סגנונך בעיקר כאשר יש לך קהל מעריצים ......אינני מעוניינת למות בגיל צעיר יקירה... בכל אופן כל אחד/ת וסגנונו/ה הוא/היא. זה מה שעושה אותנו לכה מעניינים .....השונות ביננו. תארי לך וכולם כאן היו כותבים באותה צורה .....נראה לך כי היה כאן עיניין...או בכלל היה מתקיים הפורום הזה יותר משעה?! לא לא יקירה תישארי כפי שאת.....אמרתי לך כבר בעבר והתכוונתי לכך ...אני מניחה שאולי שמעת ציניות במילותיי אבל לא כך הדבר. עלי והצליחי..והגיעי לשיאים כפי שלא ידעת מעודך... מאחלת מכל ליבי רק טוב.....PEACE AND QUITE OR MAYBE LOUD?! לבחירתך
פאני.

למעלה