מס הכנסה

מס הכנסה

הגעתי למשרדי מס ההכנסה לפקידת השומה המחוזית. מרוגש מלא חששות ומוטרד. המזכירה הקשוחה קיבלה את פני....ושלחה אותי פנימה.מעבר לשולחן ענק ישבה המנהלת המחוזית. צעירה מכפי שדימינתי ... שער אדמוני מתותל...שפתיים חושניות ועינים סקסיות....מכופתרת וקשוחה בחליפה כחולה.

המשכיות.......

היא הורתה לי עם ידה ......לשבת.... ואני כמו "ילד טוב ירושלים" אכן התיישבתי למולה ..... היא פתחה את התיק שלי .....מתחת לשולחן ראיתי את רגליה הארוכות...אחחח כמה היתי רוצה להעביר עליהן את לשוני לאורכן ......עד למשולש הנוטף תשוקה שלה..... היא הסתכלה עליי מבעד למשקפיה .....כשהן מורדות לחצי אפה..מבטה היה כה חודר וסקסי ......שהדבר העביר צמרמורת בגבי......<שמא היא קלטה את מבטיי הזימה שלי אליה?!>

קרח נשבר

היא קמה מכיסאה מתחה את גופה והורידה קלסר מאחד המדפים. הסתכלתי בלי בושה בחצאית הצמודה והקצרה...בישבנה.....ברגליה הארוכות.... לפתע היא הסתובבה תוספת את מבטי על ישבנה ומחייכת... היא נגשה לעברי והתישבה על השולחן מולי...

נטיפי מים.....

חצי ישובה חצי שעונה על השולחן אני בוחנת את הגבר למולי.....גבר בסביבות גיל הארבעים .......כסוף שיער באצדעותיו...שפתיו מלאות וחושניות......עיניו כצבע הפחם יוקדות ממזריות וחודרות...... אני מרגישה את מבטיו על גופי על פניי.....כאילו הוא עכשיו מלטף אותי בידיו החזקות. <צלצול טלפון> החזיר אותי למציאות.........סבבתי על עקביי וניגשתי שוב לצידו השני של השולחן...... מאזינה לא מאזינה למי שנמצא בצידו האחר של הקו...... מבטינו נפגשים לפתע.......אני חושבת האם להשפיל מבטי האם לאו.....ומחליטה להשאיר את מבטי נעוץ בעיניו.....חיוך נפרש על פניי לאחר מספר שניות......

אביב בפתח

ראיתי את חיוכה המזמין וקמתי על רגלי נגשתי ונעמדתי אחריה ...מנשק את צוורה..כשהיא עוד משוחחת בטלפון....קצה לשוני בתנוך אוזנה....היא סיימה את שיחתה והפנתה את פניה אלי...מבטה החודר בעיני.... עצמתי את עיני ושלחתי את שפתי מחכה....משתוקק לטעום את פיה...

<איזיס תרגיע/י זה שלי>../images/Emo13.gif

אני רציתי לקרב את שפתיי כלפיו......אבל משהו עצר אותי......אין לי מושג מה...אולי לא רציתי להראות קלה להשגה?!.. בכל אופן קרבתי את שפתיי עד כדי רפרוף קל על שפתיו...ונסוגתי לאחור... חשבתי כי בכך תם העניין..אבל הוא משך אותי אליו.....הצמיד את גופי לגופו החסון והשרירי...<הוא אכן היה שמור היטב> הרגשתי את פיטמותיי מזדקרות להן ורוצות לפרוץ החוצה מהחזיה.....כנראה שהוא הרגיש זאת גם מכיוון שלפתע הרגשתי את כף ידו הגדולה והחסונה אוחזת בשד אחד שלי.....מעסה אותו קלות.....כל זאת בזמן שהוא מקרב שוב את שפתיו כלפיי ......רק שהפעם הוא לא חיכה לתגובה ממני הוא קרב את שפתיו בחושניות ובעוצמה לשפתיי......מפשק אותן קלות.....הרגשתי רטט נעים עובר בגבי ובכל גופי...זו אחת הנשיקות הצרפתיות היותר טובות שידעתי בחיי.

מי זאת איזיס?

לשוני מרפרפת על לשונה....טועם אותה...מוצץ קלות.... שלחתי יד ארוכה לעבר ישבנה.....אצבעות ידי האחרת מוצאות את הפיטמה... הרמתי את החצאית והתחלתי ללטף טת ירכה......אנחה חושנית נפלטה מגרונה... הלחץ במכנסי גבר והלך.....

לא משנה מי ז איזיס. העיקר פסח בא../images/Emo3.gif

הרגשתי את ידו הכבדה על ירכי האחת.....מלטפת בחושניות- מטריפה את חושיי..... הרגשתי את זיקפתו מזדקרת ממכנסיו .....לא יכולתי להחזיק מעמד..שלחתי יד הססנית לעבר מכנסיו פתחתי את רוכסן מכנסיו ..וחילצתי את איברו החם מתחתוניו .....החזקתי אותו בידי האחת הוא מילא אותה.....איברו היה גדול .....חם......וטיפה של נוזל נצנצה על כותרתו.....עם אגודלי לקחתי את הטיפה ומרחתי אותה בתנועות סיבוביות על ראש זיכרותו...מחליקה את אותה טיפה על כל השטח ומרגישה איך שהאיבר מפמפם בידי...... לאט לאט החלקתי עצמי מטה...כאשר גופי מחליק צמוד לגופו.....עדיין אני אוחזת את זיקפתו בידי האחת..... קרבתי את פי אט אט לאזור מבושיו...לשוני מרפרפת תחילה בקלות על כיפתו ...שלמגעי זה מתרחבת ומתכווצת..... לאט לאט אני מחדירה את כל זיכרותו אל פי תחילה מוצצת כמו סוכריה על מקל....ואט אט התנועות הופכות להיות יותר ויותר אינטנסיביות...... אני מרגישה שהוא אוטוטו גומר בפי.....אני רוצה להרגיש את הקילוח החם לכן אני ממשיכה לענג........משחקת בגב איברו עם לשוני החמה כאשר כל זיכרותו בפי באותה שעה...אני שומעת את גניחותיו......עכוזו בתנועות אחורה קדימה... הוא אוחז את שיערי ואז אני מרגישה כיצד עכוזו מתכווץ...... אני שולחת אצבע מידי האחרת לפי .......מלקקת אותה ......ושולחת אותה לסיור באחוריו.....מגששת את פי הטבעת שלו...מוצאת ולאט לאט מחדירה את אצבעי .....הוא כבר בלהט של תשוקה אוטוטו גומר.......ואז ברגע הזרימה של זרעו בפי אני מחדירה את האצבע יותר, מרגישה שאני נגעתי בנקודה רגישה אצלו ......אנחה/צעקה נפלטה מפיו.....רטט מסעיר עבר בגופו.....

עכשיו תורך

שלחתי את ידי והשבתי אותך על השולחן. פישקתי את רגליך הרמתי את חציתך והורדתי לך את הגרביונים. נשענת אחורה על ידיך מחכה לבאות....מנשק אותך ארוכות..לשוני נוגעת בלשונך...מלקק את שפתיך כרמז לבאות....ידי מזיזה את תחתוני החוטיני שלך. ומוצאות את מעיין תשוקתך..... אני טועם את האצבע הרטובה שלי...ואת מחייכת..... אני רוכן לעברך....צולל לעבר פינינת תאוותך .....אך פולטת אנחת עונד שאני שואב את הדגדגן לבין שפתי..... את נשכבת על גבך נותנת לי לעשות בך כרצוני..... אני מרגיש שאברי מתמלא שוב....

השרביט עוברת שוב אליך..../images/Emo94.gif

כולי רוטטת על שולחן עבודתי......אני מעיפה עם ידיי את כל המסמכים הפזורים מסביבי......ואוחזת בידיי את קצות השולחן בחוזקה.....פרקי אצבעותיי מלבינים לנוכח החוזק...אני מרגישה שאם לא אאחוז במשהו אפול תחתיי.....אתה שואב את כל כולי לפיך..אני מרגישה את חמימות לשונך .....רטיבות שפתיך ...בתוך מרכז תאוותי.....הנוטפת מיצים חמים מהולים במיצים שאתה מפיק מפיך..... אני גונחת ...נאנקת ....פולטת צעקה קלה מפי וגומרת פעם אחת.....לאחר מספר שניות שוב ואח"כ שוב...אילו שיאים .....איזו אורגזמה א ד י ר ה ! אתה ממשיך לשחק עם האצבע שלך בתוכי כאשר אגודלך מלטף ...מרפרף קלות על הדגדגן .......זה מטריף אותי.....ואני גומרת שוב......אתה ממשיך......אינך מפסיק...אתה נהנה לראות אותי גומרת.....ואתה מפנה את ראשך כלפיי מרכז נשיותי.....מלטף עם לשונך את שפתיי התחתונות.....מלקק בתאווה את הדגדגן ......מוצץ אותו יונק אותו.......ושוב אני גומרת......

צריך עזרה

לפתע את שולחת יד ארוכה ולוחצת על האינטרקום. מבקשת ממיכל המזכירה ה"קשוחה" שלך להיכנס. היא מופיעה בפתח הדלת תוך שניות. חולצתה פתוחה עומדת שם בתחתוניה בילבד. הבנתי שהיא היתה כל הזמן מעבר לדלת צופה ומאוננת....גופה הנשי ושדיה הכבדות מדליקים אש חדשה בחלצי..... היא נגשה אליך עומדת ששער ערוותה הבלונדיני נוגע בשיער ראשך האדמוני. היא מלטפת לך את שדיך....ושולחת את אצבע ארוכה צבועה בלק אדום... לעבר הדגדגן שלך....מחדירה את האצבע לפי... הזין שלי כבר עומד בנוקשות....ואני מתרומם נעמד מעבר לשולחן ומתחיל לזיין אותך.... מיכל מתכופפת מוצצת לך את הפיטמות ואז עולה על השולחן .... היא נעמדת בפישוק על הבירכיים מעל לשונך מתכופפת ומתחילה ללקק לך......

מלקקת לי

אל תפסיקי ... ואתה מכין את התחת שלי ... משמן את כל אחורי ...והדגדגן שלי יוצא החוצה מחכה למיכל שתבוא ותמצוץ לי...ואתה מכין את הזין לחדור לתוך התחת שלי ... כולך בתוכי... הזין שלך בתוך התחת שלי ... מרגישה את הביצים שלך נוגעות בתחת אפרסק שלי ...אני נוגעת לעצמי בדגדגן ....אני מלקקת את מיכל.... היא צועקת שתחדור גם אליה .... משכיבות אותך על המיטה ...מיכל מתיישבת עליך .... תכנס לתוך התחת שלה .... לאט לאט .... עמוק ..... אני בנתיים מוצצת לה את הפטמות... נושכת קלות.....כן כנס ....עמוק ...

עם שתיכן

מלכת האש ופני הילס...שתיכן שוכבות בטן אל בטן מתנשקות באריכות .. כאילו שכחתן .ממני...אני יורד לשתיכן ביחד בליקוק ארוך .... אתן נאנחות ......מנסות לגרום לשניה לגמור ראשונה... ואז לפתע מלכת האש קמה...ומושכת אותי אחריה.. אני נצמד לאחוריך ואת מזיזה את האגן כשאני בתוכך ...כמו רוקדים סלסה חצופה... פאני מתחילה לנשק את שננו במין ריקוד חושני ואז..יורדת על בירכה ומתחילה ללקק לנו...את נאנחת ואני מתחיל להרגיש את גלי תשוקתך....מכווצים אותך עלי....

רוצה עוד גבר

רוצה וצריכה עוד גבר כדי להמשיך... עד אז ... מלקקת לך את הזין ... מוצצת לך את הביצים ... ממש חמה ... רוצה אותך ... מכינה את האיבר שלך לחדירה ... ואתן יפות ... כל אחת לוקחת שד אחר שלי .. . ומוצצת אותו ... נושכת אותו...כן ... רוצה נשיכות... ואתה מזיין אותי בתחת ... נותן לי מכות קלות... שמתחזקות... ואני צורחת .... לא יכולה יותר ... רוצה עוד גבר שיכנס אלי לתוך הכוס...

עוד גבר...

לפתע הדלת נהדפת והשותף שלי נכנס לחדר....הוא רואה אותי מזין את פאני ואותך שכובה על הכורסה...מאוננת...הוא מתפשט תוך כדי הליכה... כשהוא מגיע אליך...תחתוני הבוקסר שלו צרים מלהכיל את הכלי הענק שלו... כבר ראיתי את ביצועיו כששכבנו יחד עם המזכירה החדשה.... ידעתי שאת הולכת לקבל ובגדול....שמחתי בשבילו....

רוצה אותך

בנדיקטין ,,, אתה מגרה אותי ,,, האם גם לך יש איבר גדול ? רוצה אותך,,, צריכים לבוא אלי אני צריכה ללכת ,,, אז ,,, מתרגשת למראה החבר שלך ,, איזה זין גדול ,,, אהה לוקחת את הזין שלך ,, מוצצת אותו ואת הזין של השותף ,,, מוצצת את שניכם,, כולנו הבנות לוקחות ומלקקות את הזיינים שלכם היפים ,,, מכינות אותן להחדרה ,,, אההה כולנו יחד ,, ממש מרגש,,, כן,,, לוקחת את הזין שלך ומחדירה אותו לתוך התחת שלי ,,, כן ,, רוצה אותך עמוק צורחתתתת כן,,,, חבר שלך מתקרב אלי אל הפנים שלי ,, מוצצת לו את הזין הגדול שלו ,,, איזה זין אהה,,, וואו ,,, כן,,, כשאני על ארבע אתה מתחיל להכנס לי לכוס כשאתה על הגב,,, כן וחבר שלך בא מאחורי ונכנס עם הזין הענק שלו לתוך התחת שלי ואני צורחת ,,, משתוללת ,,, לא יודעת מה לעשות מרוב שיגעון ,,, הכוס שלי כולו נפוח עכשיו ,,, הלוואי ,,, וזה היה כאן ועכשיו ,,, רוצה אותך בנדיקטין,,, מאוד ,,, אתה טוב כל כך ,,,, החבר שלך דופק אותי בתחת ,,, קורע לי את התחת שלי ,,, וכולנו צורחים , מתענגים , משתגעים , כןןןןןןןןןן אהההההההה מחכה לך

מלכת אש יקרה

סקס זה גם בצורה אגרביסית ועם מילים בוטות אבל אני חושבת שהיה יותר מעניין ויותר מגרה אם היית משתמשת לפעמים במילים יותר ארוטיות שמשגעות את החושים. כי כל פעם אותו הסיגנון בסופו של דבר מפסיק לעשות את העבודה. אני קראתי ואת האמת לי זה לא ממש עשה את זה אבל בכל זאת זאת רק דעתי האישית ובסקס יש הכל מלאכית כחולה

../images/Emo13.gif../images/Emo94.gif

אתם מסתדרים יפה בלעדיי...... אני יוצאת מהחדר משאירה את מלאכית עם מזכירתי הנאה.....בנדיקטין וחברו הטוב והמצויד.. <סורי טו מאצ´ פור מי ......>

למעלה