מס דעתכן על ריבאונד?

סיון 1 23

New member
מס דעתכן על ריבאונד?

ריבאונד מהיר. להיות עם מישהו שהייתי מאוהבת בו מאוד בתחילת השנה. ורק התנשקנו, ותמיד רציתי יותר... והייתי לו חברה וגם הם ניפרדו לא מזמן. וןהוא כבר בסטוצים (למרות שהוא שבור... אבל הוא סטוציונר) ואני לא אתאהב בו כי אני אוהבת את האקס... (בערך אוהבת... הרגשות שלי מופנים אליו) אז ריבאונד לא יכול להזיק נכון?

Bitch47Percents

New member
יכול

לתסבך אותך לגמרי.. אצלי הריבאונד רק הכניס אותי למעגל של יכולתי לצאת ממנו.. סטוץ- הדלקות על בנאדם, סטוץ חדש- הדלקות מחדש וכו' וכו'.. וזה ממש מתסכל. וממש קשה לצאת מזה. תחשבי פעמיים

amazone

New member
אם את לא לבד

אז זה פותר הכל - תרגישי סוג של הקלה והמשכיות התחלה של דרך חדשה למרות שלדעתי את תנסי להשוות ביניהם גם בשביל סטוץ

amazone

New member
והכי חשוב

איך שאת מרגישה - לדעתך תוכלי להתמודד עם זה? לשכב עם מישהו כסטוץ או להיות ביחסי יזיזות ולא לערב רגשות?

ellulli

New member
לדעתי,

תחכי קצת.. כרגע את במצב מסובך עם הרגשות שלך, וריבאונד יכול לסבך הכל עוד יותר ולבלבל אותך. חכי , הרי נפרדתם רק פלני כמה ימים..

סיון 1 23

New member
דבר ראשון:

אמנם אני לא בתולה, אבל אני לא מתכוונת לסקס בסטוץ... סתם קצת מזמוזים... דבר שני... אני כבר מרגישה הרבה יותר טוב, מה שמוזר לי כי עבר מעט זמן... דבר שלישי, אני באמת אחשוב על זה לפני שאני אעשה... אבל לא קשה להתגבר על הידלקויות כמו שקשה להתגבר על פרידה... מהניסיון שלי...

ellulli

New member
כל מה שאת אומרת

נכון - אבל קשה הרבה יותר להתגבר ביחד על פרידה והדלקות ובלבול טוטלי

סיוון...

את אומרת ריבאונד, ז"א שאת עושה ממנו אובייקט מיני!!!!! לא יפההההההההההההההההה צוחק..
תראי, סתם מיזמוזים....ואם הוא ירצה משהו יותר, משהו מעבר, האםתוכלי להתמודד עם זה. ריבאונד עם מישהו מוכר, לא בהכרח חכם. לצערי-שמחתי מישהי שהתחלית איתה לאחרונה, נפרדה מהחבר, היא אמרה לי לא, מהסיבה שלא רצתה שאם יהיה בננו משהו, אחרי פרידה מחבר זה יהיה רק ריבאונד, והיא לא מוכנה להפסיד אותי במשחק הזה, אז, ממתין קצת, אולי נוכל גם לקלוח לסל ביחד

למעלה