|מס' דברים

|מס' דברים

טוב דבר ראשון יש אנחנו מתחבטים בשאלה מה יהיה שם הקבוצה שלנו והאפשרויות הם: -אילינדר -הליץ' הארור (הסבר למטה) -לינגן -ארינדל דבר שני יש לי שחקן שהרבה פעמים מנסה לתקוע בדיחות (שפעם ביובל מצחיקות) נשען על אחרים ובונה מגדלים מהקוביות ואנחנו כל הזמן מזהירים אותו שנעיף אותו אבל זה לא יפה וגם אחרי כל אזהרה הוא אולי הרפתקה אחת מתנהג טוב וחוזר להפריע מה לעשות???
הליץ' הארור- היה איזה ליץ' אחד שהופיע באיזה קרב (במבוך הראשון) ובסוף הקרב הוא ברח דרך מנהרה וכבר אז הם התעצבנו עליו וניסו לרדוף אחריו ולא הצליחו ובסוף המבוך (שהם נלחמו עם הקוסם) הליץ' הרג איזה אריה שמיימי שנקשר בלב ובנפש לבורן ובכלל הקבוצה שוב התעצבנה עליו ורדפה אחריו אבל הוא נמלט שוב דרך מנהרה והקבוצה נשבעה לנקום...

Ferenheit

New member
הדמויות ממציאו את השם

הדמויות. לא השחקנים. תעשו את זה באין פליי, עם דיונים, עם ריבים, עם תיאטרליות. ואם הדמויות לא תהינה מרוצות מהשם שתשננה אותו. אני אוהב את הרעיון של חבורת ההרפתקאנים ביער שמתווכחת על שם לחבורה, אני הרבה פחות אוהב את הרעיון של שחנים מסביב לשולחן שמדברים על שם לקבוצה שאח"כ הדמויות מקבלות פתאום כהשראה ומתחילות להשתמש בו. שם אין פליי, לא שם אוף פלי.

Wild elf

New member
דבר ראשון

הליץ` הוא כבר ארור. מכשף ארור(מתחכם, הא?). דבר שני, מאיזו רמה התחלתם, שפגשתם ליץ` במבוך הראשון?

זה הופך את המשחק ליותר מעניין

משימה ברמה אחד ומשימה ברמה 4 שונות בהנאה לגמרי וחוצמזה תמיד יש למה לשאוף אם אתה מתחיל ברמה 4 זה לא שאתה סוף הדרך תמיד יש לך אתגרים.

Wild elf

New member
דבר ראשון

הליץ` הוא כבר ארור. מכשף ארור(מתחכם, הא?). דבר שני, מאיזו רמה התחלתם, שפגשתם ליץ` במבוך הראשון?

למעלה