מסת שריר

yardencfs

New member
מסת שריר

שלום,

רציתי בבקשה לברר: האם עבודה עם רצועות TRX(הרצועות אימון שניתן לחבר גם לדלת בבית) יכולות גם לגרום לעלייה במסת השריר?
אני מעוניינת בעיקר בעלייה במת השריר(עקב מסת שריר מאוד נמוכה שנמדדה במשקל מיוחד).
אני מתלבטת אם לרכוש את הרצועות לבית. בחלק מהאתרים לא מצוין שזה עובד על מסת שריר, ובחלק מצויין שעובדים כנגד משקל
הגוף ועובד על מסת שריר גם.
בכל אופן, הם טוענים שיש 500 תרגילים שונים שניתן לעשות.
יש לי כבר משקולות לידיים בבית, אבל חשבתי אולי לשדרג את האימון.
מסת השריר שלי לפי המשקל במיוחד היא 21 שזה מתחת לממוצע לנשים בגילי. הטווח הנורמלי מתחיל רק ב 25...

תודה מראש

MidNight Flame

New member
קודם כל תפסיקי להאמין ל"משקלים מיוחדים"

הזיופים שלהם ענקיים.

טי אר אקס זה כלי חמוד ואפשר ליצור איתו תרגילים ברמות קושי גבוהות מאוד אם את יצירתית מספיק או לחלופין עם הדרכה נכונה. אם זה תחליף מושלם לעבודת משקולות? לא ממש...

swelli

New member
אפרופו משקלים מיוחדים..

נמדדתי ברביע שעבר בחדר כושר.
נמצא כי אחוז השומן שלי - 19.
אם זה היה קרוב למציאות, 80% מהאולוסיה היתה בעודף משקל (יחסית אלי)
זה כל כך בולשיט..
מצרף תמונה שלי, רק בשביל לסבר את העין..

waseemfd

New member
מומלץ לדעתי בחום

מכשיר מאוד מומלץ ומעניין עם גישה שונה לחיזוק הגוף. שונה מעבודה עם משקולות בכל הנוגע להגדלת מסת השריר. בנוסף, המכשיר מחזק לא מעט את שרירי הליבה שאותם פחות רואים אבל הם לא פחות חשובים. חשוב לציין גם כי כל העניין של עלייה במסת השריר קשור לא מעט לתזונה.

RozwareZ

New member
מכשיר מאוד מעניין, אני בצבא הייתי מתאמן עם

משהו דומה שאילתרתי (לא היה TRX).

אפשר לאלתר בו באמת הרבה תרגילים, אבל צריך גם להכיר את העיקרון פעולה וביצוע תרגילים נכון, לכן לדעתי עדיף לפחות לקחת אימון או שניים עם מאמן
שכן מכיר את המכשיר וילמד אותך לעבוד נכון.

בנוגע לכל העניין של המסת שריר או משקל גוף, אין קשר בין ה2 - העיקרון של הTRX גורם לכך שבמקום שתהיה מוגבל להתנגדות רק של משקל הגוף
אתה יכול לשחק איתו ולגרום לו להיות נמוך יותר או גבוה יותר וכך להתקדם.

בכל אופן הכל תלוי במטרות שלך ומה את רוצה להשיג

למעלה