מסתמנת פשרה

מסתמנת פשרה

מסתמנת פשרה שהיא להציב את פורז במקום ה 3 לפיד ישאר יו"ר המפלגה ולוינטל מ"ס 2 כול שאר המתמודדים יעברו מקום אחד אחורה בעקבות כך. לדעתי פשרה ראויה (אומנם כרגע רק כהסכם לא חתום בין הצדדים).

פשרה גרועה

פורז צריך ללכת הביתה. מצד שני זה לא יפתיע אותי אם פורז יזרוק את כל אנשיו (שלגי, לבני, בריזון, פולישוק וכו.) כלאחר יד וידאג לשמר רק את הכסא של עצמו. זה דיי מדהים למען האמת, לאחר שכל אנשיו הפגינו נאמנות כלפיו והסירו את מועמדותם, עכשיו הוא רוצה לחזור
פשוט מדהים איך פורז מוכן לתת יד לכזה תרגיל מסריח, נו טוב, האמת ששום דבר לא מפתיע אותי לגביו. בכל מקרה, אני כלל לא בטוח שיהיה רוב של שני שליש בשביל להעביר דבר שכזה במועצה. אני מקווה מאוד שלא, עוד נראה מה יהיה.

ההפר הוא יכול היה להקים את מפלגת

שינוי האמיתית ביחד עם לפיד ובכך לרסק את הנבחרת הצעירה שנבחרה. מתוך שיקול ופשרה כדאי לא למוטט את המפלגה סופית הוא הסכים לפשרה שהוצעה , ובה הוא מקבל את המקום השלישי

אתה מצחיק

מי היה מצביע לחבורת לוזרים שהתמודדה והפסידה? כמו שאמרתי, זה באמת לא יפתיע אותי שפורז ירצה את זה. עם זאת, אני לא בטוח שיש ללוינטל/פורז מספיק כוח להעביר כזה דבר במועצה. הוא צריך שני שליש ואני כלל לא בטוח שהוא יגיע לכך.

אני בספק שזאת פשרה ריאלית

הרי היה ניתן להבטיח את מקומו של פורז אם היה מתפשר לפני כן ומוותר על תומכיו.

זאת לא אופציה מעשית

חבל לעסוק בספקולציות מחר במסיבת עיתונאים צפויה לכולם הפתעה או שבעצם לא...

גרשון זאת הפשרה והיא כרגע מוסכמת

על הרוב.מה שהיה בעבר לו נהג בדרכים אחרות כבר לא רלוונטי. מה שרלוונטי הוא מה יהיה על גורל שינוי בעתיד וכולם חייבים כרגע להיות אחראים לגורלם ולתמוך בפשרה

ronen1981

New member
פשרה לא ראויה!.

ולדעתי הפשרה הזאת אם תתקבל תקשה עד מאוד על שינוי לעבור את אחוז החסימה. פשרה שכזאת היתה צריכה להתקבל לפני הבחירות ולא לאחריהן.

ronen1981

New member
עדו לא הבנת אותי

אני מתנגד לפשרה שכזאת כעת. באשר לאם זה היה לפני הבחירות אז לא היה בעיה שכזו שכן אם היתה מתקבלת זה כי זה היה נבחר ברוב קולות ולא היה בעיה עם זה.

ronen1981

New member
כמובן ש

אני אישית לא היתי מרוצה מפשרה שכזאת שכן לדעתי צריכים להחלי, את פורז ולפיד ,וזה לא סוד שתמכתי בבקר במקום פורז למקום השני.

אתה דיברת על תקיעת סכינים בגב

וכעת אין לך שום בעיה עם תקיעת סכין על ידי פורז בגב של נאמניו. מעיד לא רק על יושרו ואופיו של פורז - אלא גם על אלה שלך.

זאת הפשרה וכפשרה היא לא נוחה לכולם

יש רצוי ויש מצוי. וכרגע מה שחשוב זה המשך קיום המפלגה ברור שישנם כאלה שיפגעו מהפשרה אבל פשרה כשמה היא והיא לטובת המפלגה בסה"כ

אז כשפורז תוקע סכינים בגב זה בסדר

ונקרא "פשרה". כשאחרים עושים זאת זה איום ונורא. צביעות לשמה.

תתפלא אבל לא פורז יזם את הפשרה

היא באה מכוון אחר,שהבינו אחרי שמחת הנצחון שללא לפיד ופורז שינוי לא עוברת את אחוז החסימה

אחרי המראות והתמונות מהיומיים

האחרונים, שינוי (או אולי שינוי-ים ברבים) גם כך לא יעברו את אחוז החסימה. שינוי הראתה מה שווה ה"דמוקרטיה" שלה והנזק כבר נעשה. גם לפני יום חמישי, מצבה של שינוי היה על הפנים. אחרי יום חמישי, שינוי פשוט נמחקת. וזאת בזכות מי שאתה כל כך מעריץ, השמוקרט הגדול, אברהם פורז. מדוע ביום חמישי הוא לא היה מוכן להישאר ולהתמודד על המקום השלישי? מדוע רק כעת הוא מוכן? (אני אומר לך מדוע - כי הוא יודע שלמפלגה שהוא יקים, אחרי תצוגת "הדמוקרטיה" שלו ביום חמישי, אין שום סיכוי לגרד אפילו את אחוז החסימה). כעת הוא גם מוכיח, לפי דבריך, שעבור מקומו האישי ותועלתו האישית, הוא מוכן לבגוד בכל נאמניו. זהו פורז שלך!

למעלה