מסתמן גמר מזרח:

delvecchio

New member
מסתמן גמר מזרח:

ניו ג´רזי - בוסטון. שתי הקבוצות מוליכות 3-1.

אז כנראה שנגמרה העונה המופלאה

ואני רק מקווה שאני לא אצטרך לחכות שוב פעם 11 שנים כדי לראות עוד אחת כזו.

יוסי®

New member
בואנה, אתה חוצפן.....

אתה בוכה על 11 שנים????? אתה יודע כמה זמן אני אכלתי חרא? אתה יודע כמה זמן אני מחכה???? אז שב בשקט ותסבול כמו שאני סובל מאז שנות ה-80
הכל בצחוק ובחברות, כמובן.....

אני יושב וסובל

אבל אל תשכח שהיתה גם עונה נוראית במיוחד עם 15 נצחונות (אפילו אתם לא הגעתם לזה ...
) ,שרק בגלל שהמאבריקס היו בה עוד יותר גרועים נגמרה במקום הלפני אחרון. וחוץ מזה היה לנו את אריק מונטרוס.

roy_ma

New member
רק קאם בק מטורף של אחת

מהקבוצות שבפיגור ימנע גמרים ברורים. לדעתי, הקינגס נגד הלייקרס זה הגמר האמיתי.

shohamz

New member
הגמר האמיתי עוד לא הסתיים

סקרמנטו - דאלאס כתבתי כבר קודם מדוע אני חושב שזה הגמר האמיתי

הסדרה היחידה שבאמת לא סגורה

היא הסדרה שמעניינת אותי ואת יוסי -בוסטון נגד דטרויט, בגלל שלבוסטון ,שמוליכה ,נותר רק משחק בית אחד , וליתר המוליכות נותרו 2 משחקי בית . ובואו נהיה מציאותיים - אף אחת מהשלוש לא תפסיד את 2 משחקי הבית .

יוסי®

New member
יש ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

סוף סוף, אחרי כל כך הרבה שנים, הם מגיעים למשהו...... סוף סוף, השם "בוסטון סלטיקס" לא יקשר ישר עם הכינוי "נמושות"..... סוף סוף, הוכח שבבוסטון יודעים לשחק כדורסל, גם בפלייאוף..... סוף סוף, עלינו לגמר המזרח - ואינשאללה - נשארו עוד גג 14 משחקים לאליפות.... לעולם לא אשתמש בביטוי "סוף סוף האהדה שלי משתלמת" - כי אני אוהד את הקבוצה לא על מנת להשיג רווחים כלשהם, או מתוך ציפיה שהיא תהייה הכי טובה בליגה (הרצון קיים, כמובן....) - ולכן אני לא אומר כאן, שסוף סוף האהדה שלי לקבוצה משתלמת.....
וקרלוס - תנחומיי.... שנה הבאה, אולי..... אבל אני חושב שגם אתה יכול להיות מאוד מאושש/מאושר מהקבוצה שלך - זאת עדיין לא הקבוצה של איזייה/למבייר/דומארס וכו´ - אבל מי יודע.....

יוסי®

New member
אל תדאג.... אני יודע שהסיכוי

שבוסטון תיקח אליפות לא גדול, אבל אני מאוד מאוד אופטימי לגבי העתיד של הקבוצה.... לראשונה מזה למעלה מעשור, אני רואה שיש עתיד בקבוצה, והקבוצה הולכת להיות בטופ של הליגה הזאת.... אני בטוח, כמעט בטוח - שתוך 5 שנים מעכשיו תהיה לפחות אליפות אחת.... הם רק צריכים להביא סנטר יותר דומיננטי - ואז, יהיה בסיידר.....

תודה על הניחום , אבל אני חוזר ואומר

בחלומות הכי אופטימיים שלי לא ציפיתי שהם יהיו בין 8 האחרונות שיוותרו בפלייאוף . למעשה לא ציפיתי אפילו לפלייאוף , וציפיתי לעוד עונה פרווה שתסתיים בערך באול סטאר. ולכן , למרות ההדחה מול בוסטון (שאני מהמר עליהם כאלופת המזרח ,לא יעזור כלום) ,אני מודה לריק קרלייל , לכל השחקנים ,לבן(וואלאס) אנד ג´רי (סטקהאוס) , ובעיקר ,בפעם המי יודע כמה -לג´ו דומארס .זאת הקבוצה שלו.

למעלה