מסתכנת בסקילה...

nutmeg

New member
מסתכנת בסקילה...

אבל לא מצאתי מקום אחר לשאול: האם מישהו מכם הרקדנים יודע היכן יש בארץ ריקודי שורות?? חברתי ואני חזרנו מטקסס ואחד הדברי הכי כייפים שעשינו היו רקודי השורות הללו בפאבים המיועדים לכך. אז נכון שזה לר "ריקודי עם" שלנו - אבל אולי מישהו יודע? המון תודה.

avigal23

New member
../images/Emo26.gif

לא ידוע לי על הרקדה שיש בה רק שורות,אני לא חושבת שיש בכלל... אבל אם את מחפשת למחר,ידוע לי על ההרקדה בים (טיילת,חוף גורדון) אני יודעת שיש שם ריקודי שורות,בערך כרבע שעה משהו כזה. אני משערת שגם (אם יש) בשאר הרקדות החוף שיש בימי שבת. עוד פרטים לגבי מחר בטיילת בת"א לפנות אליי במסר האישי

dw2322

New member
יש פאב אירי

ברחוב צדדי בין מלון דן תל-אביב ורחוב בן יהודה. כל שני בערב ושישי בצהריים יש מוסיקה אירית, ולפעמים גם רוקדים. לא הייתי שם כבר כמה חודשים, כך שרצוי לוודא. מלבד זאת שמעתי שישנם פאבים בהם שרים שירי א"י וגם עולים על השולחנות ורוקדים (בסגנון בלתי מוגדר).

revgola

New member
ריקודי ירון מידן, עופר רג'ואן

תנסו את הכיוון הזה, זה לא ריקודי עם, זה ריקודים מכל הזמנים, שורות וזוגות. ירון מידן : [email protected] מוצאי שבת באוניברסיטת ת"א. עופר רג'ואן : [email protected] ימי חמישי בערב, ספורטן, פ"ת. מוצאי שבת כפר המכביה. ייתכן שישנם בעוד ימים ומקומות שונים, אני לא ממש מתמצאת בתחום זה. רויטל

123זאביק

New member
תשובה לריקודי שורות

נדמה לי שיש ריקודי שורות בחוגים של שנות השישים זאביק

קורין1

New member
במקומות שרוקדים בהם סלסה......

בנמל בת"א "פורטו לוקו" יש הרבה שורות, יש גם מקום באיזור התעשיה הישן בראשל"צ יש פעמיים בשבוע סלסה, גם שם רוקדים הרבה שורות, אבל רק סלסה.

למעלה