מסתכל קדימה ...

ofro98

New member
מסתכל קדימה ...../images/Emo93.gif

עצרתי לרגע ושאלתי את עצמי האם בימים טרופים אלו עלי להטרד מבעיותי האישיות או להטרד מהבעיות מסביב ואז גיליתי שאפשאר להיות מוטרד מזה ומזה האם יגיעו ימים בהם לא אהיה מוטרד כלל ?

במבט פסימי או אופטימי?

כי במבט פסימי, אולי הבעיות מסביב יביאו להפסקת כל בעיותיך. אבל במבט אופטימי, את בעיותיך אתה יכול עוד לנסות ולפתור, השליטה בידך ואולי תצליח. אז ראה את חצי הכוס המלאה.

אטיוד5

Active member
העצה שלי היא ...

לראות את כל הכוס. לא רק את חצי הכוס המלאה. מדיניות בת יענה שבה אתה מסתכל רק על חצי כוס היא הרת אסון. עצתי לך - הבט גם בחצי המלא וגם בחצי הריק. כך תראה את כל התמונה ולא תהא מנווט דרכך באפילה הוורודה. ויתכן בכלל שהמצב הוא לא חצי-חצי. אולי הוא שליש - שני שליש. אל תהיה אופטימי. אל תהיה פסימי. נסה להיות ריאלי. בהצלחה.

בת יענה בולעת את הכוס על תכולתה

תמיד רואה את כל הכוס, אבל הפוקוס על החלק המלא. חצי זה ענין סמנטי.

אש לי

New member
מסתכלת אחורה(כולה לאתמול)

באמבולנס נילקחתי לבית חולים חשבתי שאני רואה את אבא שלי שבשמיים. ולא אלוהים לא רצה בי חשבתי אחזור הבייתה איימי חדשה לא מוטרדת יותר מדברים שהטרידו אותי (יעני אני יעריך את החיים יותר) אבל יודע מה גיליתי? איימי חזרה לביתה ניקתה בישלה דאגה לילדים הכול כרגיל המשיכה לחלום לכאוב ולהיות מוטרדת ויודע למה? כי אני עדיין בחיים!

ofro98

New member
דמעות

דמעות חונקות את גרוני כמה שאת צודקת אכן קשים החיים ....... לדאוג לילדים לבשל ו.... אבל .... חיים מחוסר מוות

אש לי

New member
מנגבת דמעותייך

קבל ליטוף מיד רכה וענוגה כמה זה גם לי נעים בלחי מחוספסת גברית
בנינו... אין כמו החיים לא שווה להיות מוטרדים?

למעלה