מסתכל על אחרות..:(

shookyboy89

New member
אז מין מצא את מינו

הוא חש חוסר בטחון בגללך. אולי את לא מספיק "מחזקת" אותו. זה לא קשור לאהבה- זה קשור לאדם ואופיו והאבולוציה שלנו- הזכר תמיד יחפש נקבות סביבו ויסתכל. האהבה שלך חונקת לטעמי מאיך שאת מתארת את זה. עוצמתית ואמיתית- כבר הכרתי אנשים שחשבו שהם הזוג המושלם, אוהבים הכי בעולם, היו 7-8 שנים ביחד ונפרדו. לא בא לבאס אותך אבל מהצד זה ממש לא נראה ככה, מהסתכלות אובייקטיבית במה שכתבת (הרי אני לא מכיר אותך). זה שאת לא צריכה להסתכל- או שאת מדחיקה את זה כדי לחזק את עצמך ולהגיד כמה את בסדר או שאת לא צריכה באמת- אבל תזכרי שאת זה לא הוא ואולי הוא כן צריך. לא טוב לך? את מוזמנת לחתוך- זה באופי שלו ואופי אי אפשר לשנות. את גם יכולה לקחת סמים ולראות הזיות ושדות של פרחים- אבל עם מדע ורפואה את לא יכולה להתמודד- העיניים זזות לפקודת המוח שהן לא בהכרח רצוניות. לפעמים תת מודע גורם להם לזוז.. אתן לך דוגמא שהיא לא בדיוק קשורה- אצלי במעבדה, יש הנחיה מפורשת לא להסתכל לתוך אלומת לייזר מחשש שיגרום לעיוורון, אבל, גם בידיעה הזו ובסכנה הטמונה בכך (אפילו עם משקפי מגן), לפעמים מבט מגיע לכיוון הלייזר. זה לא רצוני, אף אחד לא רוצה לסכן את עצמו. להכל יש סיבה- אבל לא התפקיד שלנו לנתח אותה- במיוחד בזוגיות- זה מה שהורס זוגיות- מסיבה זה הופך להאשמה. "אני חושבת שעכשיו כולם נורא חכמים גדולים, אבל כשתגיע למצב כזה, של אהבה אמיתית וחזקה כל כך כל כך תבינו שזה לא רגיל ושזה בכלל לא בסדר..." נראה כמה חכמה גדולה את, אם תגלי שזו לא בדיוק האהבה שחלמת עליה- זה מה שנקרא כאפה לפנים.... אין דברים מושלמים. אה וזה כן בסדר כל עוד הוא לא בוהה.

elena20

New member
אוי נו אבל מה אתם לא מבינים? אין לה בעיה

שהוא מסתכל, אלא הוא עושה את זה *כל הזמן* ובמיוחד כשהוא איתה! ולא סתם מבט חטוף אלא בוהה בכל אחת (ולא מישהי ספציפית נורא יפה) ועושה את זה כך שהיא כבר ממש לא מרגישה בנוח! כמו שכבר כתבתי יש הבדל גדול מאוד בין להסתכל על מישהי שפתאום תפסה את העין כי היא נורא יפה לבין להסתכל על כל אחת שעוברת ולעשות את זה מול החברה שלך! אתה באמת רוצה להגיד שאין לך שום בעיה שכל פעם אתה יוצא עם חברה שלך, היא כל הזמן פוזלת לצדדים ובוהה בגברים אחרים? (ושוב לא מישהו אחד ספציפי אלא כמה פעמים במהלך הערב וזה מתרחש כל פעם). מצטערת, לא קונה את זה.

מפתחSoul

New member
נראה לי

שמעצמו לא אמור להיות לו הצורך לבהות ארוכות באופן אובססיבי באחרות לא רק ליד חברה שלו.

elena20

New member
גם נכון, אבל כשהוא עושה את זה לידה

זה עוד יותר גרוע כי הוא מצטייר כחסר טאקט לחלוטין ודי מגעיל כי היא כבר אמרה שזה מפריעה לה ופוגע בביטחון העצמי, מה שהוא מקשקש על החוסר ביטחון שלו נשמע לי הזוי ולא הגיוני בעליל (סוג של "לא יכול לשלוט בעצמי ולכן אני ממציא תירוצים").

מפתחSoul

New member
מבחינתי

זה מתפרש באותה חומרה כי אם מישהו מרסן את עצמו לידי זה אומר שהוא לא הפנים X והוא "מחביא". אני מעדיפה לדעת את האמת המכוערת, ככל שתהיה. לא יספק אותי אם לידי הכל יהיה 100% ומאחורי גבי לא. על מי אני עובדת? בעיניי, לבהות ארוכות, זה חוסר טאקט תמיד... גם כשאתה רווק. לגבי הביטחון העצמי שלה - הוא לא אמור להפגע. הוא לא אמור להיות מותנה באהבה שהבן זוג מעניק או לא מעניק לה. אם כבר הביטחון בקשר... זה כבר עניין אחר. ואין דבר כזה, אנחנו כן מסוגלים לשלוט בעצמנו. זה הרעיון, אנחנו לא חיות עם אינסטינקטים. ואם הוא יפנים, יבין, יחשוב, יקלוט למה זה מוגזם (בהנחה וזה אכן מוגזם) יהיה לו אפילו יותר קל לשלוט בזה. יהיו לו יותר סיבות (להבדיל מתירוצים).

סוף סוף.........

תודה רבה על היחס והתגובות. קודם כל אני אתייחס לבחור מלמעלה שחושב שמעשה כזה הוא נורמלי, אז באמת שזה חבל וכן, זה שאני בת 20 לא אומר כלל שחוויתי פחות! אני מתייעצת זה לא אומר שאני יודעת פחות, תיהיה בטוח שאם אתה או כל אחד שלא חווה את זה היה עובר את החוויה הזאת הוא היה מגיב בצורה אחרת לחלוטין! לא לעגתי חס וחלילה על תגובתם, אלא אמרתי שלא יהיו חכמים גדולים לפני שהם עוברים את אותה החוויה, כי הוא לא מסתכל באופן נורמלי. ודבר אחרון... ועכשיו.. תראו כל מה שאמרתם elea20 וsuol באמת מאוד נכון. הדבר הולך להיות באמת בלתי נורמלי כי זה כבר מפריע לי בצורה שלא בא לי לצאת לא בא לי לשכב ועוד המון דברים שמעוררים את החוסר ביטחון שלי, וכן זה מאוד קשור לחוסר ביטחון.. כשאני רואה שהוא מסתכל על כל כך הרבה בנות (ואני גרה בת"א ככה שכל בחורה באמת נראית מאוד טוב..) אני אחרי זה מרגישה כבר כל כך לא משהו, כי אחרת למה שהוא יסתכל על בנות אחרות?? אני באמת ניסיתי לחכות ולהניח לזה ולראות אם משהו ישתנה... אבל אנחנו יחד כבר שנה וזה 8 חודשים ככה.. וזה לא הגיוני בעיניי שאי אפשר לשלוט בזה! זה פשוט לא הגיוני! אני הפכתי להיות מוטרדת במחשבות כל הזמן. כשהוא הולך עם חברים אני חושבת "אם הוא מסתכל ככה כשהוא איתי אז איך הוא מסתכל כשאני לא שם.." וזה משגע, זה מתיש נפשית..

shookyboy89

New member
נכון את לא חייבת לאף אחד כלום

אבל לכתוב שלהסתכל זה רצוני.. זה שטויות וזה לא תלוי בכלל באהבה... אם היית אומרת שהוא בוהה- מהתחלה- מההודעה הראשונה- הייתי מבין... אבל "להסתכל"- אין בזה פסול ד"א כן חוויתי את זה- בעיני לבהות באחרים (ובמקרה שלי גם לשער את גודל איבר המין \ סידור שיער הערווה WTF?!) זה עילה לחיתוך הקשר לא משנה כמה מדהימה היא תהיה (מסתבר שלא)

אוקי..

אז לא השתמשתי מההתחלה במילה הזאת, קשה לי לדבר על זה וקשה לי להבין בעצמי שזה קורה. אז השתמשתי במילה מסתכל ולא בוהה. הוא מסתכל על כל דבר שזז.. וכאחד שחווה את זה ועוד הרבה יותר מזה אתה הכי אמור להבין אותי

shookyboy89

New member
../images/Emo24.gifרק עכשיו אני מבין אותך

כי מה שכתבת לא היה ברור מספיק. נותר לי רק להתנצל על אי ההבנה... מדי פעם מסתובבות פה בחורות לחוצות שחושבות שבוגדים בהן על כל מבט... פעם הבאה נסי לדייק כדי למנוע אי הבנות כאלה. לענייננו- אני חושב שזה לא תקין לבהות- בין אם בת הזוג ליד או לא. תירוץ של חוסר בטחון- לא מתקבל בעיני- חסר בטחון? דבר עם הבחורה שלך- היא זו שאמורה להעלות לך אותו- לא אחרות. אם דבר לא ישתנה, תעמדי בפני החלטות לא קלות... (אני מדבר על פרידה) כיוון שלא נראה לי שתוכלי להתמודד עם זה כל חייך (כפי שאמרתי זה טבוע באופיו וסביר שלא יוכל לשנות אותו).

תראה..

אמרתי את זה כמה וכמה פעמים, היו לי מערכות יחסים, זה בסדר שרואים ואפילו הייתי אומרת "תראה את זאת איזה יפה.." אבל לא ברמה של לבהות ולא באחת אלא באמת על כל אחת שעוברת. קשה לי נורא לא להאמין לו שהוא לא מנסה.. קשה לי להאמין אבל שאי אפשר שלא לשלוט בזה.. כי אני יודעת שאם זה היה ההפך הייתי עושה הכל כדי לשנות הייתי עושה הכל כשאני יודעת שאני פוגעת בו כל כך.. היום הוא דיבר עם איש מקצוע והוא אמר לו שהוא מבין את הבעיה ושצריך לטפל בה. הוא אמר שאולי זה נובע ממתח עקב בעיות שיש לו בצבא (לי זה נשמע ממש לא קשור...) שגורמות לעיניים שלו לזוז ממתח. יש למישהו עצה? למי לפנות? אני לא רוצה לוותר עליו, אני רוצה לדעת שאני עושה הכל כדי לשנות את זה..

shookyboy89

New member
בהיה

זה משהו ממושך, לא מבט חטוף.. הצבא לא נשמע לי קשור... באמת שאין לי מושג איך לפתור את זה ואם בכלל אפשר אם זה לא מכוון...

../images/Emo10.gif

אני מאוד מקווה שזה לא חסר תקווה.. אני לא יודעת איך להתמודד עם זה יותר.. אני מבליגה כבר 8 חודשים, לא יכולה להבליג יותר.

מתי מתחתנים? יש תאריך לחתונה?

לא ממש ברור מה זה "מסתכל, כי בכל מערכת יחסים "מסתכלים" לכן השאלה שלי היא למה הכוונה בהסתכלות מוגזמת? הרי ברור לי שבן הזוג שלי מסתכל, וגם אני מסתכלת. זה ברמות כאלה שהוא אומר לי תראי את ההיא ואני אומרת לו תראה את ההוא (זה סוג של טיזינג) ואנחנו לא לוקחים את זה קשה. את צריכה לתת דוגמאות יותר קונקרטיות.

למעלה