מסתכל עלייך

קסם

New member
מסתכל עלייך

מסתכל עלייך מלמעלה כמו מלאך זוהר חושב רק עלייך איך זה יתכן כבשת את ליבי והוא מחסיר פעימה האם זה חלום או האם זאת מנגינה מסתכל עלייך מלמעלה ולא יכול להפסיק רוצה אותך קרוב רוצה בך להחזיק אך המציאות טופחת על פניי כמו סכין חדה האם זה יתכן שנגמרה האגדה? מסתכל עלייך מלמעלה וכלכך רוצה לגעת מה שנוצר ביננו אף אחד לא יכול לקחת מסתכל עלייך מלמעלה ורואה דבר מושלם אז בבקשה ממך תסתכלי עליי גם.

אפרת.א

New member
מלאך קסום....מחייכת, מבויישת,

מייחלת... מסתכלת מלמטה מיישירה מבט מתבוננת, מציצה לאט לאט... לא כמו- אלא מלאך, ברקיע זוהר - כוכבך זרח. אגדות טבען להגמר, לעיתים לאט, לעיתים מהר, ``והם חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה`` כך נגמרת האגדה... גם אנחנו - אם רק נרצה... נחייה תמיד את היום הזה... מלאך שלי יקר אף אחד - אבל אף אחד לא יכול לקחת! אף אחד - לא יכול לגעת! ואולי - לא היו הדברים מעולם? ואולי בחלומו של אחר חלומינו נרקם? בחלומי - הנך בינות לעצים - באור נגוהות - בצבעים מרהיבים - בקרן של שמש המסתננת לה בלאט - ומבטך , כן, אותו המבט... שומר עלי מכל משמר - אותך אנצור מלאך יקר...המהות , ההוויה, החוויה - שלנו לעד! אוהבת אותך - איריס.

קסם

New member
בציפיה מחכה

בציפיה מחכה ללילה שיגיע בציפיה מחכה אותך להרגיע ללטף תלתלייך וללחוש אהובתי להרגיש את ידייך קרובות כך לליבי בציפיה מחכה לך מלאך קטן שלי ואת מה שיש בך קשה לי להבין זמן כה קצר עוצמה כה גדולה בציפיה מחכה שתיהי שלי היתכן הדבר ותתגשם האגדה או שמא ........ כמו בסיפורים תשאר תעלומה בציפיה מחכה לקולך הענוג לצחוקך המתגלגל שעליו לא מפסיק לחשוב כן יתכן וזה הלילה האחרון אך עמוק בליבי ישאר הזכרון את גורמת לציפורים לצייץ למעני לאור השמש להאיר את עולמי בציפיה מחכה ומחכה ומחכה שתיהי רק שלי. אוהב מכל הלב קסם

אפרת.א

New member
ביקשת כזאת...קטנה קטנה אז ....

הנה.. קולך המלטף נשמע באזני כאילו כזה - ``מה זה בסיסי``:)) חחחחח לא יכולתי להתאפק - צוחקת אליך מכל הנשמה:)) מחכה לעוד בדיחה מצחיקה, יודע, בכל אחד עמוק בלב, שוכן פעמון... אליו, מחובר חוט זהב דקיק ,קטנטון .............משיכה אחת קטנה שלך .............משיכה קסומה...ואני בתוכי נמסה...:)) אז?!? תעלומה, אגדה, מקסם, או עוצמה?!?

קסם

New member
הקופסא המקרבת

מסתכל על הקופסא קופסא קטנה שחורה אך בתוכה טמון קולך קול צחוקך וחיוכך מסתכל על הקופסא השחורה וחושב האם לחייג? מחזיק את עצמי ויודע שהבטחתי שלא אז את דמעותיי בולע מסתכל על הקופסא השחורה ומניח בפינה הנה קולך שוב התרחק שוב מחכה בציפיה נכון המלאך מכוער? רוצה עוד נשיקות כאלה גדולות.

אפרת.א

New member
חחחחחח, לא פייר, זו היתה אמורה ...

להיות נשיקה...:( אבל, אם הפרוש שלך לקופסא הקטנה היה חדר לשמירת צחוקי - דייני:)) אנסה לשלוח שוב...אולי הפעם יצליח לי... אמרת, רק עיניים - קבלתי מלאך מושלם...אכן, רב הכיעור ממש נורא... חחחחחח נוסעת, מציצה - וחוזרת חזרה:))) כןןןןןן מלאנת`לפים (מואה, מואה, מואה:) יכול לחייג, מחכה - מאד עייפה (אחורי זה...הולכת קצת לישון:)

למעלה