מסתובב במעגלים

יש לי בשבילך

בדיוק את הרופא המתאים מבט אחד עליו והסחרחורות עברו כלא היו <לא אחראית על דברים אחרים שיבואו במקומם
>

רק בשביל זה ..

כמישהו שחוש הכיוון שלו מאז ומעולם היה זוועתי ... אני שוקל זוגיות כהלכתה ... :)

אייבורי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אצלנו אומרים בין שלש נקודות עובר קו עבה כרצונך

לא כולם יודעים

אבל עד לא מזמן הייתי אלוף הארץ בקפיצה לצד. וסגן יושב ראש מכבי בדילוגים למרחק. כיום אני סתם פעיל בעמותה לעידוד הזנות בישראל.... למרות שבלילות אני מתנדב בחדרי הניתוח במחלקת מוח ועמוד שידרה. אני מועמד שם להשתלה עוד לא מצאו מוח שיתאים לי..... אז אני סתם מסתובב שם לא קשור,ושותה שוקו שוויצרי בטעם גועל מהמכונות האוטומטיות...

הסיבוב

במעגל יכול להיות דווקא חלק מספירלה ולאו דווקא סוג של חזרה על אותו הדבר. לפעמים מתוך החזרה יש הישאבות פנימה או התקדמות החוצה, כמו הספירלה בכיור אחרי שמוציאים את הפקק של המים. בכל מקרה מה שתיארת כאן זו יופי של מטאפורה. יש כל כך הרבה אופנים של קבלת החלטות, מחקרים עכשוויים בנושא חקר המוח שנתקלתי בהם לאחרונה במסגרת כמה עבודות שאני עסוקה בהן מראים ממצאים הסותרים את כל מה שחשבנו על אופן קבלת ההחלטות שלנו והקונפליקטים הידועים בין שכל לרגש, חשיבה קווית מול מעגלית. מסתבר שאין קונפליקטים כאלה בכלל ומה שמוביל אותנו תמיד אבל תמיד זה הרגש, השכל מבחינה אבולוציונית הגיע הרבה אחר כך וזה בלי קשר לגשטאלט ושאר ירקות. הנה הכריכה של הספר של הכותב המוכשר והקצת חתיך ג'ונה לרר. מומלץ!

אייבורי

New member
האמת

חלק מהאנאלוגיה נולד בעקבות סרט שנקרא בגינרס מומלץ בחום והם שואלים שם בדיוק את השאלה הזאת האם אנחנו תקועים במעגלים של חיינו כמה מאמץ נדרש בכדי לשנות או לפרוץ את המעגל ואחרי שפרצנו מה עושים?

אייבורי

New member
אישית אהבתי כל רגע

אבל זה בכוונה קצת ארוך לתת לך להרגיש את תחושת התסכול של המעגלים

למעלה