מסתובב במעגלים

אייבורי

New member
מסתובב במעגלים

יש קסם גדול להסתובב ברחובות באמצע הלילה, לרוב זה מעיד על כיף גדול שקדם להסתובבות ואז בלי הודעה מוקדמת, אתה מוצא את עצמך בישוב קטן מסתובב במעגלים עוד כיכר עוד כיכר באימשלכם, יא בני בליעל, לא יכולים לשים שלט יציאה. ואז אתה מגיע מסובב לגמרי ומגלה, השער סגור וזה בכלל לא לנעים לראות שער סגור. אז הסתובבתי בכיכר מפוארת לגמרי, וביננו, בדיוק ברגעים הללו, יש לך פיפי לוחץ ואני חושב, הרי ברור שאם אני עוצר ומשתין, שתי ניידות של הסמויה קופצות עלי ויתפסו אותי עם זין ביד. אז ככה אני ממשיך להסתובב במעגלים סביב ככרות מהודרות למדי חושב שבאמת אני צריך כבר למצוא את הפתרון לבעיה ושוב שער סגור, ועוד אחד ואני ממשיך להסתובב במעגלים וחושב, שלט קטן זה כל מה שצריך שלט שיסביר לאן נוסעים. אחרי שעה, מצאתי שער אחד וחשבתי כמה פעמים בחיים אנחנו מסתובבים לנו במעגלים בלי מוצא ולמה לא שמים לנו שלט קטן, יציאה שהרי זה כלכך מתסכל את עצמנו להסתובב שוב ושוב עם אותם בעיות או אותן התנהגויות ולא להצליח לצאת מזה ותמיד יש גם פיפי כזה שלוחץ אותך להמשיך לנוע

יערית

New member
אתה מבין

למה לגשש היה מאד חשוב הרעיון עם שלט שכתוב עליו "ים" ? ולגבי כל הרעיון שעומד מאחורי המעגלים והמטאפורה שיצאה לך אחרי שהלכת לאיבוד, הנה הוכחת את האמירה שלך "ללכת לאיבוד ולגלות עולמות חדשים"/ מחשבות/אקסיומות/תובנות.

אייבורי

New member
תשמעי

לא רע ללכת לאיבוד אפילו גיליתי כמה מקומות מעניינים החלק הכי מעצבן שהייתי ככה
קרוב ליציאה ואז חזרתי להסתובב בעוד כמה מעגלים. [בפעם הבאה אני לוקח איתי קטטר]

יערית

New member
שמעתי:)

התפרצת לדלת פתוחה חחחח- אבל כשזה קשור לפיפי, אני לא בוחלת באפשרויות :)

r o n i t 3 7

New member
חשיבה מעגלית

בדר"כ לא מביאה אותנו ליעד הנכון, הגשטלט [קוהלר] טוענים שהלמידה מתרחשת כהארה, כך שאנחנו יכולים להסתובב סביב עצמנו וברגע אחד - האסימון נופל, אז נפרץ המעגל. ובכלל קראתי ... שהחוויות הכי מאתגרות הן שאתה הולך לאיבוד, אם בתוך עיר או בתוך עצמך. P.P זה הזמן לפרסומות?

אייבורי

New member
אני חושש

האמת פעם קראתי בספר ואחת הדמויות אומרת אנשים לומדים דרך הראש או דרך התחת. אז [קוהלר] כנראה התכוון להארה ישבנית.

r o n i t 3 7

New member
אתה מתכוון

שהלמידה היא רקטומאלית? כאילו יש כבר תיאוריה שכזו ... נראה לי שצריכה מהר לחזור שוב לספסל הלימודים.

אני למדתי

ללכת לאיבוד. תופסים כיוון,ממלאים פול טנק,ויוצאים לדרך או סתם ממשיכים הלאה. בארצנו הקטנטונת זה לא ממש מפחיד,ואם זמנך בידך,אין יותר כיף מלרכב ללא שום יעד,לעצור איפה שנראה ומתחשק,ופשוט להנות מהדרך. לפעמים אתה מתאכזב,אבל ברוב מוחלט של המקרים עד כה נהנתי רצח. הספונטניות היא שם המשחק,כי לרכב בלי לדעת לאן די מוציא את העוקץ מללכת לאיבוד. אם אתה לא יודע לאן אתה נוסע,אתה נהנה מהדרך לשם ומתרכז בה פי כמה. לגבי הפיפי,יצא כבר לעבור 120 ק"מ מהרגע שהבנתי שהשלפוחית שלי מצפצפת,עד שעצרתי ויריתי... בארץ כמו בחו"ל,זו צורת הטיול המועדפת עלי. בשבת הייתי אמור להגיע לים. בסוף שיניתי יעד לראש הניקרה,ובדרך החלטתי לעבור דרך שלומי לעשות טסט (לא באמת...כביש 70 מהנה מאוד לרכיבה טכנית...)ואחרי שבדקתי אם אני מבין את הניקרה,במקום חוף בצת,עצרתי במסעדה שווה ומומלצת. קבעון מחשבתי שנוא עלי מכל בחינות. ושעון החול לקרפצ'יו הביתי שלי הולך ואוזל....
לכו לאיבוד. שמעתי שממש כיף שם.

r o n i t 3 7

New member
מחייכת :))

כ"מתנתקת" סדרתית אוהבת את ה-ללכת לאיבוד. גם בעידן ה-GPS מוצאת עת עצמי מתווכחת איתנו ומצליחה ללכת לאיבוד, ומודה שיש בזה הרבה חן, לגלות עולמות נסתרים ... מה יש לכם עם הפיפי - פותחים, שולפים, מטילים - ויאלה ממשיכים.

Prince315

New member
"זה שלוחץ אותך"

הוא זה שמעכב אותך.. יתכן שהיה שלט "ים".... אבל הפיפי שלחץ, הוא שמנע ממך להבחין בכך. לכן, דבר ראשון, עלייך לנטרל אלמנטים לוחצים ודוחקים... לכשאתה משוחרר ומסוגל לחשוב באופן בהיר, התמונה או השלט לצורך העניין נגלה אלייך.. זו שיטה נהדרת גם לא להגיע למיטה עם גבר\אישה בפגישה הראשונה לאחר תקופה של התייבשות רצינית..קודם כל משתחררים!!
כמו בזוגיות, הפיפי הוא הצורך בזוגיות, לא להיות לבד למעשה, המעגלים הם הבחירות החוזרות ונשנות שלנו את אותם טיפוסים שלמעשה אנחנו לא מתחברים אליהם, והשלט הוא "אנחנו" שמסתתר לו שם באחת הפניות מחכה שנבחין בו, שנהיה פחות עסוקים במטרה ונהנה סתם מהדרך. כמו בחיים, הפיפי הוא הצורך לפרנס, לדאוג שהבית תמיד יהיה מסודר, שהילד יעשה שיעורים, שנלמד, שנאכל, שנזדיין.... כל מיני סוגי פיפי כאלה..... ואנחנו רצים ומספקים את כל הצרכים הללו עם כיסויי עיניים מבלי לשים לב לשלטים המופיעים לנו כך על הדרך.. לוקחים פניות לדרכים ללא מוצא רק מתוך הרצון בסיפוק מיידי. אז מה הפלא שאנחנו מסתובבים במעגלים? תן הנדברקס, תשתין, תחזור לרכב...ותחפש את השלט!!!!!!! אז שיתפסו אותך עם הזין ביד, זה הרבה יותר טוב מלקבל סחרחורת ולעמוד במקום.

אייבורי

New member
../images/Emo6.gif

אני משתין רק בבית שלי באמת פיפי זה דבר נורא אינטימי ואני צריך להרגיש נוח.

Prince315

New member
../images/Emo269.gif

אתה צריך להרגיש נוח?
תראה, זה לא חדש לי... כבר הכרתי היסטרים לאינטימיות מפיפי.. כל אלה שלא מרשים לעשות פיפי במקלחת...
נווו...מה הסיפור? כולה פיפי!! אבל אתה?

למעלה