מסתבר ש קונגפו פנדה - אגדת המגניבות.. מרתקת אותי יותר מאת אחיין שלי :),
P puma141 New member 14/7/13 #4 לא. מה זה עושה אותי? במקום ככה...להתפלאספרי לי! ועד כמה שאני מרגישה יש לי מלפנים שתי בליטות שאם היית רואה אותי, לא היית יכולה לטעות במיני.... יאללה ספרי בגדול! אם בא לך.
לא. מה זה עושה אותי? במקום ככה...להתפלאספרי לי! ועד כמה שאני מרגישה יש לי מלפנים שתי בליטות שאם היית רואה אותי, לא היית יכולה לטעות במיני.... יאללה ספרי בגדול! אם בא לך.
P puma141 New member 14/7/13 #6 אנימציה זה הכי! יש כ"כ הרבה סרטי אנימציה עם מלא ערך מוסף.. טוב, חשבתי לא להציץ בגוגל *לא סובלת את גוגל* אבל... אני אפשפש שם בזכותך
אנימציה זה הכי! יש כ"כ הרבה סרטי אנימציה עם מלא ערך מוסף.. טוב, חשבתי לא להציץ בגוגל *לא סובלת את גוגל* אבל... אני אפשפש שם בזכותך
ש שKקירה New member 14/7/13 #9 אני מכירה אני הכי אוהבת אנימציה במיוחד של פיקסאר... אני רוצה לראות את בית ספר למפלצות.. כבר ראית?
L layla center New member 15/7/13 #11 צעצוע של סיפור 3- כשמאתחלים את איש החלל והוא מתחיל לדבר ספרדית ולהרקיד את הבובה- תשמעו, זה אחד הקטעים הכי מצחיקים שראיתי בחיים מי לעזאזל חשב על זה?!
צעצוע של סיפור 3- כשמאתחלים את איש החלל והוא מתחיל לדבר ספרדית ולהרקיד את הבובה- תשמעו, זה אחד הקטעים הכי מצחיקים שראיתי בחיים מי לעזאזל חשב על זה?!
צ צלשלספק New member 15/7/13 #13 אהמממ.... גם אני רואה קונג פו פנדה עם הבן שלי, זה דווקא נחמד. אמנם לא כמו ספיידרמן אבל גם...
S shayCn New member 15/7/13 #14 שרק ומשפחת סופר על לא פחות מגניבים.. גם הדרקון הראשון שלי,וול אי ,רנגו וריו