מסתבר ש....

מסתבר ש....

חנוכה מגיע עוד שבוע וחצי.... שיואו! כמה שאני זקוקה לחופש הזה... התעייפתי כבר.. בכל אופן יום מקסים לכם...לי כבר לא יהיה יום מקסים... חטפתי הבוקר כדורגל בפרצוף |כדורגל| וזה בתוספת ללוח מבחנים שקיבלנו במקום בוקר טוב... סליחה על החפירה... /tapuzforum/images/emo8.gif

:-‏(‏

באסה...לי היום היתה הפסקת חשמל וניסיתצ להרים את הפקק ואני לא מצליחה ולאחותי הפרינססה כמובן שזה לא יזיז ,אז התקשרתי לאבא וכמובן שהוא יצעק! מה חדש?! ועכשיו כל האוכל במקרר יתקלקל. וגם היה לי בוקר חרא,זה התחיל משיצאתי מהבניין ופתאום כלב קפץ עליי וכמעט חטפתי התקף לב (הבעלים המטומטם שלו לא ישגיח עליו.) וזה המשיך משעשו לי הרגשה נאחס ופסימית לגמרי לגבי שיפור בבעיות שיש לי. אההה!!! ₪%#.@%#

eshkolit32

New member
איזה סרטים הבוקר הזה!

הכדורגל ויתומה, הכלב ואת. היה שמח אני מבינה..... מי עשה לך נאחס לגבי שיפור הבעיות שלך ? אף אחד לא יכול באמת להוריד אותך מהתכניות שלך לשפר את עצמך. אני לא יודעת על מה מדובר אבל תזכרי תמיד להרים את עצמך גם אם נדמה לפעמים שאחרים מנסים להוריד אותך.

A GIFT OF LOVE

New member
היי בנות

אני מקווה שהיום עובר עליכן בצורה נעימה יותר! המשך יום טוב!

eshkolit32

New member
היי מותק

מקווה שהתאוששת מהכדורגל על הבוקר. . . לא נשמע נעים בכלל. חזקי ואימצי לקראת המבחנים, יהיה בסדר את תתמודדי איתם בגבורה!

למעלה