זה לומר לדתיים, אנחנו לא סופרים אתכם, אתם לא העם.
חנן44 Well-known member אתמול ב- 19:31 #2 נכתב ע"י marabo: זה לומר לדתיים, אנחנו לא סופרים אתכם, אתם לא העם. לחץ כדי להרחיב... חילונים לא מחללים שבת מהסיבה הפשוטה שהם לא מאמינים בקישקושים האלה
נכתב ע"י marabo: זה לומר לדתיים, אנחנו לא סופרים אתכם, אתם לא העם. לחץ כדי להרחיב... חילונים לא מחללים שבת מהסיבה הפשוטה שהם לא מאמינים בקישקושים האלה
marabo Well-known member אתמול ב- 23:37 #3 נכתב ע"י חנן44: חילונים לא מחללים שבת מהסיבה הפשוטה שהם לא מאמינים בקישקושים האלה לחץ כדי להרחיב... אתה מדבר על השמאלנים אני מדבר על היהודים שני עמים שונים
נכתב ע"י חנן44: חילונים לא מחללים שבת מהסיבה הפשוטה שהם לא מאמינים בקישקושים האלה לחץ כדי להרחיב... אתה מדבר על השמאלנים אני מדבר על היהודים שני עמים שונים
E evglev1 Well-known member מנהל אתמול ב- 23:46 #5 נכתב ע"י marabo: אתה מדבר על השמאלנים אני מדבר על היהודים שני עמים שונים לחץ כדי להרחיב... אף יהודי גלוי ראש לא מאמין שתפילות ולימודי תורה מצילים חיים כמו ההגנה של חיילים ששומרים על הגבול.
נכתב ע"י marabo: אתה מדבר על השמאלנים אני מדבר על היהודים שני עמים שונים לחץ כדי להרחיב... אף יהודי גלוי ראש לא מאמין שתפילות ולימודי תורה מצילים חיים כמו ההגנה של חיילים ששומרים על הגבול.
E evglev1 Well-known member מנהל אתמול ב- 23:45 #4 נכתב ע"י marabo: זה לומר לדתיים, אנחנו לא סופרים אתכם, אתם לא העם. לחץ כדי להרחיב... קודם כל זה היה מוצ"ש, אבל הם צריכים לעבוד בימי חול, אין להם את המזל שישלמו להם משכורת רק על זה שהם לומדים באקדמיה והם לא עושים כל כך הרבה ילדים שמאפשרים להם לקבל עשרות אלפי שקלים רק מקצבאות ילדים.
נכתב ע"י marabo: זה לומר לדתיים, אנחנו לא סופרים אתכם, אתם לא העם. לחץ כדי להרחיב... קודם כל זה היה מוצ"ש, אבל הם צריכים לעבוד בימי חול, אין להם את המזל שישלמו להם משכורת רק על זה שהם לומדים באקדמיה והם לא עושים כל כך הרבה ילדים שמאפשרים להם לקבל עשרות אלפי שקלים רק מקצבאות ילדים.