מסתבר שהשופט במקרה "האינוס"

Rיקושט

New member
מסתבר שהשופט במקרה "האינוס"

הוא אותו אחד שפסק לטובת האברך שדרס את האתיופית ושלאחר מכן העליון הפך את פסק דינו. אותו שופט שהואשם בגזענות שבמקרה גם דתי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3735903,00.html (משה דרורי) בכלל לא היינו שומעים על המקרה הזה אם אותו גבר היה יהודי ולא ערבי, זה היה מוציא את האוויר מכל הטענות של הפמיניסטיות או סתם מטורללות שיש כאן. אגב, מסתבר שסעיף המיהות בחוק בעבירת אונס הוא ייחודי לישראל ביחד עם העובדה שאישה לא יכולה להיות מואשמת באונס, גם לא אם שכתבם עם מישהו באיומי אקדח. הצדק במיטבו. היה דיון מאוד יפה ומעניין בלונדון את קירשנבאום על העניין, ברגע שיהיה לינק אעלה.

gamani4

New member
טוב לדעת שהוא עדיין שופט אחרי פסק הדין

שנתן במקרה האתיופית. זה מעורר תחושה של ביטחון במערכת המשפט.

professional CG

New member
שמע

"גם לא אם שכתבם עם מישהו באיומי אקדח." שמע, אישה לא יכולה לאנוס גבר זה בלתי אפשרי.

professional CG

New member
היא לא רווקה ??

אתה רציני ? אבל היא אמרה לי שכן !! אבל ... לגיליוטינה ומיד !

professional CG

New member
אלוהים ישמור

יושבים מול שתי המטומטמות האלה, שנים מהאנשים החכמים במדינה ובכמה מילים פשוטות מנסים להסביר להן כמה זה מגוחך. והן מתפלספות. שתי מפגרות חבל לא נפל עלייהם הפרוג'קטור של האולפן ומחץ אותן.

icy tear drop

New member
או שלא הקשבת לזה או שאת באמת טיפשה

ואני לא אומרת את זה בשביל להעליב, זו פשוט האמת. תני לי לעזור, כי צריך להסביר לך לאט.... שתי ה"מטומטמות" הן פרופסוריות מומחיות למשפט פלילי. לונדון וקירשנבאום הם שני ליצני תיקשורת חביבים ומשכילים ששואלים את אותן פרופסוריות לגבי המקרה. לא מנסים להסביר להן, אלא שואלים אותן שאלות, והפרופסוריות עונות בצורה ברורה ומסבירות את החוק במקרים הללו. הן לא מביעות שום דיעה אישית, רק מקריאות ומסבירות את החוק כפי שהוא במדינה שלנו. מציעה שתקחי כדור הרגעה ותנסי להקשיב לקטע שוב.. ושוב.. ושוב... ותקשיבי ככל יכלתך עד שתצליחי להבין מה מתרחש שם.

professional CG

New member
אלו אלו

אני גבר לא אישה שתי פמניסטיות סתומות. ליצני תקשורת ? פחח. שני אלה יש להם שם עולמי מבחינת להרים איכות לאויר. ההשכלה שלהם והחוכמת חיים שלהם הולכת הרבה יותר רחוק מהקטנוניות הפמניסטית שדרכה ה"פורפסורית" הזו מסבירה את החוק. ועזבי שהיא נראית כמו ז***, (הבלונדה). השניה הרבה יותר גרועה, היא מסבירה את החוק, ורואים על הפרצוף שלה כמה שהיא שמחה שזה עובד ככה. עכשיו לונדון כבר מרוב שההסברים שלה מעווטים (ואשכרה נראית כמו אחת שתאנוס ילד בן 12) הוא מתחיל לצחוק עליה כבר תוך כדי שידור. ומאחוריו מדינה שלמה שחושבת שנעשה פה עוול לגבר שכל הרע שהוא גרם זה זיין בהסכמה. הוא התקיל אותה בחכמתו, שאל אותה מה זה בעצם חשוב, איך המערכת מגדירה שקר שהוא קריטי, לסטודנטית תל אביבית זה לא שקר קריטי, (בעיני להזדיין עם ערבי מגיע לה למות). ולחרדיה זה כן קריטי. אז הוא שואל איך אפשר לדעת, זה אישי לחלוטין. אז היא התחילה להתפלסף ובמקום לענות לו תשובה ישירה היא פשוט סיכמה שהחוק עומד מאחורי האישה ומגן עליה. במילים אחרות, מעכשין כל פעם שנרצה להעמיד את הזין נצתרך לחשוב עם עצמנו 3 שעות אם לתת לה קורות חיים לפני הזיון או לא. חרמנית מטומטמת צריך להשמיד אנשים כמוה .

Rיקושט

New member
בדיוק בגלל זה הדיון היה מעניין,

גם הפרופרסורית וגם הבלונדה פחות או יותר הודו שסעיף המיהות הוא בעייתי וסובייקטיבי והן גם זזו באי נוחות כאשר לונדון ביקש הסבר על העניין שאונס יכול להתבצע רק ע"י גבר ולא ע"י אישה ובעצם חשף את חוסר השווין שיש בחוק. הייתי בטוח שיביאו איזו פמיניסטית מטורללת ולשמחתי דווקא הביאו שתי נשים שדיברו לעניין והציגו את הבעייתיות שבחוק. ולקינוח הוא גם חשף את הריח הלא טוב שעולה מהשופט במשפט ושכנראה מדובר בגזענות ולא בשום עמדה המגוננת על אישה כאישה. עכשיו נשאר לראות אם יערערו על המשפט.

Matsman

New member
זה היה או שזאת שופטת פמיניסטית ברמה חולנית

או שזה איזה פוץ גזען דפוק. עכשיו הכל מובן.

למעלה