מסתבר שאני לא לבד:)

alexav

New member
מסתבר שאני לא לבד:)

הודות הכתבה בYNET מצאתי את הפורום. ואני ממש שמח, שאוכל סוף סוף לתקשר עם אנשים שהמין עבורם הוא דבר בלתי נחוץ. המשיכה הרומנטית תמיד הייתה לשלב שאחריו הרגשתי מחוייבות מינית כלפי הפרטנר. זה היה האילוץ שגרם לי להרגשת כישלון תמידית. להרגשה, שמשהו דפוק בי, שמשהו לא מתפקד כמו שצריך. הרגשתי שאין שום דבר שבאמת מגדיר את מה שאני מרגיש ושאנשים לא באמת מבינים על מה אני מדבר. מקווה שכאן אמצא הבנה ותמיכה:) שלום לכולם אלכס

|ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

והנה עוד הוכחה לחשיבות של המודעות לנושא והפרסומים השונים... מקווה שאכן תמצא כאן את ההבנה והתמיכה וכמובן גם חברה.

k500

Active member
מנהל
טוב שמצאת את הכתבה

כאן אכן תמצא הבנה ותמיכה, כולנו נמצאים באותו מקום ושמחים שאנשים חדשים מצטרפים ומגלים את הפורום ובכלל את ההגדרה למשהו שהיה חסר להם לדעת אולי. ברוך הבא

snoopytush

New member
ברוך הבא חבר פורום חדש!:)

שמחה שמצאת אותנו:) מרגישה הזדהות עם הדברים שכתבת. מקווה שתרגיש בבית:)

niwo

New member
welcome

מכירה את התחושה של: "אהה....אז אני לא לבד, וגם יש לזה שם!".

../images/Emo45.gif איזה כיף זה - נכון?!

אני עדיין זוכרת את היום שאני גיליתי את הפורום... לפני כמה שנים..

niwo

New member
אכן!

בהתחלה, הבנתי בכלל שאני שונה. הבנתי שבני נוער מסביבי מעוניינים לקיים יחסי מין. ואז לאט לאט חלחלה בתוכי ההבנה כי זוהי הנורמה בחברה. הנורמה לקיום יחסי מין. קראתי יום אחד פנייה בעיתון במדור של 'שאלות ותשובות של בעלי מקצוע'. בין היתר היה שם קטע של פסיכולוגית. בפני הפסיכולוגית התקבלה פנייה ע"י מישהי בשנות ה-20 המוקדמות לחייה. היא טענה כי איננה מעוניינת לקיים יחסים עם בן זוגה. בתחילה, סירבה בתואנה כי היא מחכה לנישואין. אולם, אחרי שנישאה עדיין לא הרגישה צורך ב....אתם יודעים.... בתגובה, הפסיכולוגית אמרה שהיא 'כובלת' את עצמה והיא צריכה 'להתשחרר', ושקיום יחסי מין= זוגיות בריאה. רציתי לבכות. כי גם אני הרגשתי כמו הבחורה ההיא מהעיתון. עם הזמן התחלתי לקרוא לזה בשמות. ניסיתי למצוא ברחבי האינטרנט האם קיים קיטלוג שכזה בנושא. לא מצאתי. הכי קרוב שהגעתי היה- 'ג'נופוביה'. ג'נופוביה הוא פחד מקיום יחסי מין. ובכן, יש בי פחד מלקיים יחסי מין. אלא, שג'נופוביה זהו פחד עמוק שקיים גם יש רצון לקיים יחסי מין. אך אין לי את הרצון הזה ואני לא חושבת שמין מעלה בי חלחלה בכל פעם שאני רק שומעת את המילה. מה גם, שג'נופוביה בד"כ מיוחסת לפרטים אשר עברו טראומה מינית כלשהי. ואני, על אף שעברתי הטרדות בחיי, לא חוויתי טראומה שתבעה בי חותם מצולק. ואז חברי הטוב, שמכיר הרבה מושגים מהקהילה הלהט"בית, הציג בפניי את המושג 'אסקסואליות'. ועכשיו אני מחכה ליום שזה יהיה מספיק מוכר בעולם..........

k500

Active member
מנהל
היום הזה לא רחוק ../images/Emo13.gif

עם השנים א-מיניות הופכת למוכרת יותר ויותר, לשמחתנו.

alexav

New member
תודה על התיאור המפורט!

לדעתי, עניין המודעות לנושא חשוב ביותר! כיוון שכך אנשים כמונו לא ירגישו שונים ומבודדים. וכעת זה חסר. לכן המון פעמים אנחנו מרגישים מחוייבות לקיום יחסי מין בפני הפאטנרים או בני הזוג. הכי גרוע, כשחושבים שזו בעיה - פסיכולוגית או פיזיאולוגית..

כל כך עצוב לי לשמוע כל פעם מחדש

על תגובות כאלה של אנשי מקצוע.. במיוחד כי זה מזכיר לי את מה שאני עברתי כתוצאה מאמירות כאלה
יותר משמדאיג אותי חוסר המודעות הכללי של החברה, מדאיג אותי כל אותם אנשי מקצוע שבשם התואר שלהם דוחפים אנשים לאנוס את עצמם...

נרו2

New member
ברוך הבא, אחוק!!../images/Emo8.gif

מאחל לך שתרגיש טוב ותמצא את ההבנה ואת השייכות שאתה מחפש!!

למעלה