מסתבר שאני אנטישמי

מסתבר שאני אנטישמי

אליבא דרשת ב, + אי-אלו מכוני-מחקר גלותיים וכהניסטיים, כל המביע התנגדות ל"ראש ממשלת ישראל" = אנטישמי...

Ragamala

New member
גם אני אנטישמי ../images/Emo45.gif

כי אני נגד שימוש בלתי סביר בכוח נגד הקשר החזק מידי עם אמריקה ואני מבין לפעמים פלשתינאים (איום, הא?) מצחיק כמה המילה הזאת נשחקת מהר

מטרניך

New member
an antisemite leads an antisemite

מי אמר למי: >>והעובדה שהיהודים שולטים באמריקה צריכה להדאיג אותנו מאוד כיהודים, כיוון שכל פעולה אמריקאית תחשב לפעולה יהודית ובכך לפעולה ישראלית.<< גבלס
נסראללה
או אולי רא(ג)מאללה

TalHai

New member
יש הבדל בין לומר בצורה דמוקרטית

ויפה לבין לכתוב SHARON ASSINO אז אני כדובר ספרדית שיפשפתי את העיניים טוב טוב אבל כן הרשום הוא פשוט שרון רוצח, אפשר להתנגד זה לגיטימי וחשוב אבל בשום אופן לא לרדת לכאלו פסים אישיים ומכוערים.

TalHai

New member
נו באמת

מה זה המצב לאשורו? מתי רצחנו מישהו בכוונה תחילה, למה לא היה רשום שם ARAFAT ASSINO? HAMAS ASSINO?

MissPop

New member
פשוט עצוב

לקרוא ישראלים שמצדיקים דעות אנטישמיות.... בלי שום קשר אנחנו עם ואנחנו צריכים להיות מאוחדים כאשר מכפישים את ראש הממשלה שלנו - גם אם אתה בעדו וגם אם לא. במיוחד כאשר מדובר במדינות אחרות. אחרי זה מתפלאים למה במדינות אחרות מסיתים נגדנו ומפיצים אנטישמיות כאשר יש אנשים בארץ שלנו שמסיתים נגד האחים שלהם, מהמדינה שלהם, מאותו דם יהודי, במדינות אחרות. תתביישו לכם. לא פלא שהעם שלנו נראה כמו שהוא נראה.

למעלה