מסתבך לי

מסתבך לי

רוצה לשתף בתופעה שקרתה לי במהלך ההריון ולא עזבה אותי. הידים שלי נרדמות. עשיתי בדיקות ואובחנה תסמונת התעלה הקרפלית. היום התיעצתי עם כירורג כף יד שממליץ לנתח. הכוונה שלו לנתח כל פעם יד אחת בהרדמה כללית באשפוז יום. היד תהיה חבושה עשרה ימים אני אהיה מוגבלת. אני בכלל לא מאמינה שזה קורה לי . נכון שזה לא מספיק אזהבוקר כשהסתרקתי חשחו עיניי יש לי שתי קרחות בראש בגודל של ס"מ על 3 ס"מ.

סינטה1

New member
אוי מסכנה ../images/Emo24.gif

גם לי אחרי לידה היו תופעות שונות ומשונות (בלוטת תריס משובשת, הרדמויות של הירך ועוד..) כנראה זה חלק ממסע הסבל שצריך לעבור באמהות.

נוריה

New member
אויי-ויי

יקירתי, עם מי התיעצת? אני הרי במקצועי עובדת בשיקום כף יד... מטפלת כל הזמן באנשים לפני ואחרי ניתוחי CTS... את יכולה לשלוח לי מסר עם שם הכירורג, רק כדי לודא שאת בידיים טובות? הניתוח עצמו פשוט מאד ורוב האנשים עוברים אותו די בקלות. יש גם דרכים להקל על ההחלמה ועל הצלקת אבל על כך נדבר אחרי הניתוח. מחכה למסר

ariane

New member
קשה קשה

לא נעים מה שקורה לך. האמת שזה עורר בי דאגה קטנה, בהרוין כשהייתי שוכבת על הגב היה נרדם לי עקב שמאל וזה ממשיך עד היום, לא חשבתי בכלל ללכת לרופא לגבי זה... אבל אולי כדאי?? מאחלת לך בכל זאת הרבה הצלחה ואולי כדאי לקבל דעה נוספת. נשיקות

אריאן

גם לי לקח זמן לחשוב על עצמי ולהפסיק להיות ממוקדת בשלומו של העובר/תינוק. מאוד מבהיל אותי הדבר הזה ולא החלטתי עדיין מה לעשות. אני אסתער בקרוב על הנושא ואלמד אותו.
תודה.

אולי לחכות עוד קצת../images/Emo35.gif

אצלי לקח כמה חודשים ופתאום זה נעלם. לגבי הנשירה, מבינה אותך מאוד
לי נהיו מפרצים ממש מכובדים לאחר נשירה ממש פראית. לשמחתי, זה השתפר אחרי זמן. איך את מבחינה תזונתית? אולי שווה לקחת תוספים כמו אבץ וכו'?

בינתיים

אני לא ממהרת לנתח. אני רוצה ללמוד קודם את הנןשא. את זוכרת כמה זמן לקח לזה לעבור לך?

לדעתי סביב תשעה חודשים

אולי אפילו יותר. זה לא היה בעוצמה נוראית בכלל במשך היום, אבל בלילה בהחלט נרדמו לי הידיים.

2קשת

New member
חשבתי שרק לי זה קורה

אז זה קשור להריון הדבר המוזר הזה? לא נרדם לי, אבל בערבים יש לי נמלולים וקצת כואב בכף יד אחת ובכף רגל אחת. אם זה בגלל ההריון אני דווקא אחכה בשלווה שזה יעבור. כבר המצאתי לי מחלות איומות ואני כבר כמה שבועות ברגשי אשם נוראיים שאיזה מן אמא לא אחראית אני שלא טסה לרופא עד שלא כואב לה רצח. דונדוניתי הייתי רואה עוד רופא או מחכה קצת. כמה חמור זה נרדם לך?

מצטערת

לשמוע שזה קורה גם לך. עשיתי בדיקת emg והאבחנה היא cts ברמה בינונית. אני לא יודעת כמה זה חמור אבל קשה לי למשל ללכת עם העגלה, מתאמצת להקליד במחשב. מחזיקה את אורי בעזרת המרפקים. קשה לי לעזור לילדים להתלבש.

2קשת

New member
אוי

זה נשמע רציני, אצלי זה לא עד כדי כך - סתם תחושה לא נעימה והיד קצת "תפוסה" באצבעות אבל לא מפריע בכלל לתפקוד. אוי... מקווה שיעזרו לך ל"תקן" את זה מהר ושתרגישי טוב!!!

למעלה