מסשנים את ......סתיו

Master Stav

New member
מסשנים את ......סתיו

כן כן זה קורה היום ..... אהיה על ארבע גאה כפרד מגודל הדומסער והדומינהטאי ינהלו את העינינים ...... והדומינהאלמוג תעבור למצב של חיפוש חתיכים וחתיכות .....כאילו למה שתעזור ? היום לוקח את הגמדים ואת הטוואילה לשפיים ..... חושבים שאשרוד ?

א פרח

New member
בטוחה

שתשרוד, לא לשכוח קרם הגנה, כובע, לשתות הרבה וכה ווליומים או שוט שניים ליקר לדרך ואז הכל יעבור בפנאן
<אץשץ פרח מגחחת בהנאה, איזה כייף שכל זה מאחורי>

G I R L P

New member
מה יכול להיות רע???

הרבה מים הרבה ילדים שובבות... כיףףףףףףףףףףף חולה על זה!!! תבלה בנעימים !!!

תהנה לך!!

דווקא ילדים בחוץ זה אחלה... לדעתי לפעמים להתקע איתם בבית כשמשעמם להם זה יותר קשה. בהצלחה :)

P u c h a

New member
תהנה ובהצלחה

איזה כיף שזה עדיין רחוק ממני שנות אור!

בייבי

עם היכרות אישית של איכות האלמוגית שלך... אנ'לא רוצה להלחיץ אותך אבל אולי היה רצוי שתקשור אותה אליך בשלשלאות ואזיקים :) הילדה פשוט מהממת ואתה ... אני חושבת שתיראה טוב על תקן שומר הראש :)

Master Stav

New member
דיווח 24 שעות אחרי

היה זה יום קיץ חפ הייתה בריכת גלים והגלים טולטולו את הסיפנה ..... מעל לעננים טס לו לו בניחותותה שקנאי המקמק ..... אל שדה הקרב יצאו סערדום טאידום ווהדומינה אלמוגית ...... אחריהם נישרך בכבדות העבד המהולל לבית משפחת אדם הלאו הוא .....אני מצלמה איך אפשר בלי ? תיק עם מטעמים שהכנתי בבוקר .....ותיק עם בגדים להחלפה הגענו חנינו ......לא זוכר מה היה שם ....היה הרבה ....מיגלשות תורים ארוחת צהריים מים גלים שקנאים ...אוי אוי אוי ..... היה מגניב ...ביליתי שעות מדהימות עם 3 ילדים מופלאים ....יש לי סקלורוזה ....אבל בגדול ...\ כן... כן כן אחזור כן אחזור על זה שוב .

G I R L P

New member
מתוקים ושווה!!!

בואנה!!!! פס הייצור שלך.... משו משו!!! שווה אלמוג!!! והקטנים... מתוקים כמו 2 סוכריות טופי...

Dan_Kap_

Active member
../images/Emo140.gifנשמע שנהנית...

וכמו מאזוכיסט עם סטייך - בטח תרצה עוד, תוך כדי תלונות נמרצות...

א פרח

New member
מדהימים כל השלושה

וצודקת זרה אכן אתה צריך לעבור למוד של שומר ראש איתה. ניראה שנהנתם מאוד.
נ.ב. אולי נארגן איזה שידוך? <א.ש. אמא "פולניה">

למעלה