מסר

Yokatan

New member
מסר

אתמול הרגשתי שקיבלתי מסר מאמא. הייתי עם הילדים אצל השכנים, ויונתן (בן שלוש) התיישב לצייר. פתאום אני רואה שני טושים בידיים שלו: וורוד וחום. זה היה שילוב הצבעים האהוב על אמא שלי. שיגעון מיוחד כזה שכולם ידעו שיש לה. הרגשתי ממש כאילו שקיבלתי מסר ישיר ממנה: "אני כאן, איתך, גם אם אנחנו לא יכולות לתקשר בצורה הרגילה". במשך תקופה ארוכה הייתי צמאה לקבל ממנה מסר, אות שהיא לא סתם נעלמה, ועכשיו אני מרגישה ממש רגועה בקשר לזה. עוד מישהי הרגישה פעם, או מרגישה לפעמים שאמא שלה עדיין איתה?

ymz

New member
מאוד מתחברת לתחושה שלך

ובהחלט חושבת שאכן קיבלת מסר ואולי סימן שאת צריכה להמשיך לחפש את הדרך להיתקשר איתה. אני בטוחה שאנשים לא נעלמים סתם,העולם הזה בנוי בצורה קצת יותר מורכבת ממה שנדמה לנו. לפעמים אני מתקשרת עם ההורים שלי דרך החלומות, בדרך כלל "ביוזמתם", אבל מנצלת את ההזדמנות לשיחות נפש ושאלות, רק שלצערי אני לא תמיד זוכרת את כל התשובות.

כדאי

להקפיד להחזיק בלוק ועט ליד המיטה, וכך ברגע שאת מתעוררת, אם את זוכרת רשמי את הדברים. לעיתים זה מתפוגג רק בשלבי ערות ממשית. בנוסף, מה שאת אמורה לזכור, תזכרי. חשוב לדעת שהאנרגיות פועלות בכל מקרה, גם אם לא זכרת, כך שזה מגיע בדרך אחרת אל המודע, וגם אם לא ממש בצורת מסר, את פעולתו זה פועל... חלומות הם דרך נפלאה לתקשור...

ymz

New member
בדיוק "מה שאת אמורה לזכור, תזכרי"

בגלל זה אני לא מחזיקה שום אמצעי עזר לידי.

../images/Emo45.gif אבל...

חלומות מכילים בתוכם גם דברים נוספים, כמו לדוגמא הכוונה פנימית שלך עצמך ועוד דברים אותם את יכולה לנצל ולפעמים הולכים לאיבוד... לעיתים הם שבים וצפים מאוחר יותר...

hartuvim

New member
לפעמים

קורה שאני מרגישה שקיבלתי איזה מסר מאמא. גם בחלומות כפי שכתבו כאן, כשהיא מבקרת בהם. וגם, קורה לי לפעמים שאני משוכנעת שמישהו קורא לי מאחרי הגב ואין שם אף אחד. אז לפעמים אני חושבת שסתם נדמה לי ששמעתי ולא היה כלום, ולפעמים כשאני ממש משוכנעת ששמעתי, אני חושבת שאולי זה קשור אליה...

שקדון

New member
סימנים ../images/Emo35.gif מסרים ../images/Emo35.gif מבלבל../images/Emo4.gif

היום לפי התאריך העברי, כ"ח, עברו שלושה חודשים מאז אמא מתה. אני מחפשת אותה בלבי והיא שם תמיד. אני מחפשת לראות אם היא כותבת לי בעננים, ואני לא רואה כלום. לפעמים אני תוהה אולי אמא אומרת לי משהו ואני לא רואה, לא שומעת, כי לא יודעת איך. כמו למשל, בתי בכורתי, שהיתה קשורה בקשר נפשי עמוק עם אמא, (עברה ועוברת משבר גדול בהתמודדות עם האובדן) ניגשת אלי ואומרת לי - "אמא, אני יודעת איפה אמא שלך, היא בנשמה שלך"... ואני תוהה, זה מסר?

ymz

New member
בת כמה הילדה שלך?

ככל שהילדים קטנים יותר ככה הם חשופים יותר לדברים שאנחנו מבוגרים לא רואים/מרגישים. לילדים אין עדיין את המגבלות של הנורמות החברתיות ולכן אפשר להגיד שהם ניגשים לדברים עם "ראש פתוח" ופעולים יותר לפי החושים שלהם, מה שאנחנו המבוגרים כבר לא כ"כ יודעים לעשות. ישנם הרבה דברים שהם רואים ומבינים שונה מאיתנו וברוב המקרים הם צודקים. אז תקשיבי לבת שלך, שתאלי אותה איך יודעת את מה שהיא אומרת. ולגביך, לפעמים בשביל את להשיג המבוקש צריך להרפות, אני חושבת שאולי דווקא בגלל שאת כ"כ מתאמצת למצוא סימן את לא רואה אותו. שלושה חודשים זה ממש לא הרבה זמן ויש לך עוד כמה תהליכים שאת צריכה לעבור, אז פשוט תתני לעצמך את הזמן הנדרש.

למעלה