מסר

מסר

אדוני האהוב, הורדתי את החולצה והמכנסיים והנחתי על הכיסא ואז הורדתי גם את החזיה ונשארתי עם תחתון שחור. בישלתי לך במטבח פסטה ברוטב אלפרדו עם הרבה פטריות טריות כמו שאתה אוהב ואז מלאתי מים בדלי והוספתי חומר נקוי וקרצפתי את הרצפות שלך בכל הדירה עד שהן הבריקו. שטפתי את הכילים וייבשתי עם מגבת. כי אתה אוהב שאין סימני טיפות על הכילים, ואחרי זה מרקתי את הכיור והאסלה, הברקתי את האמבטיה וסיימתי את הכביסה. בחדר השינה שלך שאבתי את השטיח ועברתי עליו פעמיים כדי לוודא שנקי ואחרי כן החלפתי מצעים לאלו הקרירים מבד הכותנה האיכותי, כמו שאתה אוהב, והתפחתי את הכריות. כשסיימתי הורדתי את התחתון ונקיתי את עצמי היטב במקלחת ואז הברשתי את השיער ושמתי עלי את קרם הגוף עם הריח שאתה אוהב. אני מחכה לך על המחצלת ליד הדלת על ארבע, והחורים שלי לרשותך. שלך השיפחה

אם אני הייתי האדון שלך

הייתי מגיע הבייתה, רואה שאת מחכה וחושבת לעצמך שהכל מוכן ואז הייתי מעביר אצבע על המנורה, מראה לך שיש אבק ומכריח אותך לנקות שוב , כשאת עירומה כביום היולדך ואני יושב וקורא עיתון על הספה אחרי שתסיימי תעמדי שוב על ארבע ואז אני אטפל בכל החורים שלך הקצין המניאק

תגיד איזה קצין אתה?

כמה ארונות? למרות שאפילו סרן זה די בנאלי. רב סרן אולי טיפה מתחיל לדגדג לי את הביצית השלישית בשחלה השמאלית.

בא לי לנסות סגן אלוף

JamesNox

New member
סגן אלוף לא זכור לי

אבל פעם כשהייתי צעיר יצא לי לזיין גנרל. בשביל מישהו עם כל כך הרבה זהבים הוא בהחלט אהב שקוראים לו ביצ׳ ומורידים אותו על ארבע למצוץ. וכשציינתי בפניו כמה היו משועשעים במטה לראות אותו כפוף ככה ומזויין ביסודיות, הוא גמר ברעש כזה שאני ממש מקווה שהוא לא היה איש מודיעין.

Zמבוש

New member
אתה בטוח מכירה את הבדיח

וסא"ל עולה יקר ,זה מצרך נדיר כיום בצבאנו

Zמבוש

New member
לא ארץ נהדרת

זה על סיגנון הבדיח עם עלות מוח של רסרים וכמה צריך להרוג עד שמשיגים מנה

halulyanit

New member
אהה, אההה

בדיוק מה שאני מקווה לעשות ביום מחר. רק בלי הפסטה :)

אייבורי

New member
תחתונים

בחיי, מילא הפנטזיה שהיא בסדר (על גבול הבנאלי) אבל אין תחתון, זה תמיד צורם באוזן לא תחתון, לא מכנס, לא משקף [אייבורי ברגע של איבוד שליטה עברית]

zed59

New member
לא, כמו מתחזה מטעם הנהלת הפורום

נראה לי שיש כאן המון המון "גולשים" שאינם אלא חברי הנהלת הפורומים כדי לנפח תעבורה. מספר האמיתיים כאן די נמוך, לדעתי.

למעלה