מסר 1#

מסר 1#

אנו המארחים לוקחים אחריות, שתיי סוכנויות שולטות בעולמנו, סוכניי הרשע בדמות המשטרים והתאגידים וסוכניי השינה אותם אלו המתקראים מורים לרוח. אותם מורים הקוראים להתעוררות פועלים כך למען מטרת האגו שלהם. הם מרדימים את המתעוררים בתורותיהם הבדויות. ובכך משרתים גם את מטרות סוכניי החושך; שאנושות ישנה היא מטרתם הראשונה כי כך יפעלו מבלי להפריע. הצעד הראשון התבצע, המארחים יתקפו כל מתחזה, המוכן למכור את האנושות לשטן, וכל זאת למען מטרות האגו הקטן והדמיוני שלו. ברכת אחדות לכל מחפשי האמת

tombraider

New member
איזו שמחה

אני בעד האמת...אבל מה יש אנרגיה לא נעימה במסר שלך. לאט לאט לך חבר. לא צריך לתקוף איש. איש איש בתהליכו. וכל אחד זכאי להיות בתהליך שלו איטי יותר או פחות. וכולנו זכאים לאמת. וזה נעשה. תהיה יותר סבלני. התהליך לאמת קורה.

מה גם ש...

אני חושבת שיש מקום לכולם, אף אחד מאיתנו אינו "טעות" כל אחד בדרכו ובאמת שלו.
שבצ'לום לכולנו

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למה בדיוק הכוונה
עד כמה שבינתי משגת מחבשות התקיפה שלנו הן אלה התוקפות את חסינותינו. מי בדיוק מוכר את מי ל
מי שפניו ל
או מי שפניו לפרארנויה? לתחושת איום
פחד=אגו אם כבר מדברים על כך. ומי שרוצה 'לתקוף את סוכני החושך' משתמש בכלים של החושך (התקפה)
לא שיש לי משהו נגד ה'חושך'. זהו פשוט הצד הבלתי נראה של האור. הצד שאנו נוטים להתעלם ממנו, כאילו אינו קיים. אך ככל שנשכיל להיות באינטגרציה עמו, ככל שנשכיל לקבל אותו אל חיכנו, כך יעלם הוא כלא היה, יתבהר לו באור הבהיר שלנו. L&L TALYA ומה הקשר בין זה

Tal_Ya_Tal

New member
כן../images/Emo45.gifומה הקשר בין כל זה

לסמל של האניאגרם? L&L TALYA

למעלה