גם לך הדפקט שלח??
תראה מה הוא שלך לי (לפי סדר כרונולוגי): 1: "רשע מרושע, שונא ישראל, הריח של החזיר נודף לך מהפה, לחיות בהפקרות אתה רוצה, כנראה שאתה חושב שהעולם הפקר." 2: (כולל את התגובה ששלחתי על הראשונה): ------------------------------------------ הודעה מ: עידו10 אל: yarlinyon תאריך: 09/01/02, שעה: 15:16:28 "חחח

איזה מצחיק אתה... יש משהו רע בריח של חזיר? מה לגבי פרה? שניהם סוגים של חיות, למה אחד רע ואחד טוב? מה שאתה אומר הוא תוצאה של חינוך קלוקל, שמחנך לאמונה עיוורת. כמובן שלדעתך גם לאכול חלב ובשר באותו זמן זה רע, למרות שאחד מופק מהשני. שונא ישראל? אני? מי האנטי ציוני פה? החברה החרדית היא האנטי ציונות בהתגלמותה, בעוד שהחברה החילונית היא היא זו שדאגה להעברת יהודים מהתפוצות לישראל. אין לי בעיה לחיות ב"הפקרות" לי אישית אין בעיה עם זה, אבל הבעיה פה, היא שבחברה החרדית והדתית אין פלורליזם. לפי התפיסה החילונית, איש באמונתו יחיה, וכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, כל זמן שזה לא נוגד את חוקי המדינה." -----------------------התשובה של yarlinyon----------------------- "כנראה כמויות הנבלות והטרפות שאכלת טמטמו את נפשך לגמרי, ואני יכול רק לרחם עליך. אתה גם אומר שאין לך בעיה לחיות בהפקרות אז בכלל חבל על הזמן. במידה ותרצה למסור את כתובת האי- מייל שלך אשמח להעביר לך קובץ וורד." 3: נתתי גם נתתי את האי מייל שלי, בתמורה קיבלתי קובץ וורד נוטף הטפה דתית והחזרה בתשובה, המתחיל במילים: עמדתו של העם היהודי מאז היותו לעם, ע"י קבלת התורה שבכתב ובע"פ מן השמים לגבי ניסיונות התיחלון והשימוד שמקורו בשוביניזם הגרמני שתחילתו לפני 250 שנה, באמצעות ייסוד "ביקורת המקרא" ע"י רתימת יהודים והפיכתם לסרסורים בין הגרמנים והעם היהודי באירופה. המשכו ב"תורת הגזע" הנאצי והשמדת שליש מהעם היהודי. סיומו בהמשך ניסיונות התיחלון והשימוד, גם בסיוע המיסיון הנוצרי, ישירות ובעקיפין(ע"י הכתות הרפורמיות והקונסרבטיביות), ע"י ייסוד פקולטות למדעי הרוח באקדמיות והמכללות הישראליות, כאשר יהודים שהפכו עבדים נרצעים של ציויליזציה פתולוגית זו (פרופסורים, דוקטורים וכו´) מטמיעים את יסודותיה בכל המחלקות של מדעי הרוח, ברמה של השמצה זולה, לגבי כל מה שנמסר לנו במעמד הר סיני, בצורה ישירה ומוסווית, כאשר פירות באושים אלו הופכים למסד החינוכי והלימודי בכל בתי הספר היסודיים והתיכוניים בבתי הספר הממלכתיים בישראל. כמובן ששאלתי מה זה אמור להביע כל הבולשיט הזה, וזאת התגובה שקיבלתי: "קל מאד להגיד על דברים שלא נעים לשמוע שהם בבל"ת (שאני לא יודע מה זה), שקרים, בולשיט. תשמור שבת, תניח תפילין, תקרא ק"ש, תתפלל, תלמד תורה, תתן צדקה, תלמד ספרי מוסר. האמת קשה, כך גם שבירת התאווה." וזה מסכם את שיחותי עם yarlinyon
עוד מישהו קיבל את זה??