מסר קבוצתי

מסר קבוצתי

מסר קבוצתי- אביר המטות הפוך- הימנעו מפעולות שעלולות לגרום למריבות בשל חוסר מחשבה תחילה. כוונו את האנרגיות שלכם לפעולות חיוביות ויצירתיות. הילה בסגול-הכהן הגדול הפוך- את מקבלת ייעוץ גרוע, הדרכה לא נכונה, או שאינך מבינה את העצה שקיבלת. היזהרי מדמויות מפתח בעבודה המנסות לפעול מאחורי הקלעים. אילנה בהט- המיזוג הפוך- אינך מצליחה למזג בין ניגודים (כנראה בזוגיות), הקושי נובע מעומס רב המוטל על כתפייך כרגע. אם תמשיכי בדרך זו, סופך לאבד את הזוגיות בה את נמצאת. אולם, אובדן זה יהיה לטובה, כי מהמקום אליו תגיעי תוכלי רק לעלות.... סקורפיה- מלכת החרבות- את שוקלת אם עלייך לסים יחסים עם גבר, הקלפים ממליצים לך ללכת על זה, הוא לא יוביל אותך לאושר אליו את שואפת להגיע. הדר אלון- 3 גביעים הפוך- אתה נמצא בתקופה לא קלה מבחינה רגשית. קשה לך להשתלט על ההתפרצויות הרגשיות שתופסות אותך לאחרונה, בעיקר משום שאתה מחפש קשר עמוק יותר מהקשר הנוכחי. המצב ישתפר רק אם אתה תדאג לקחת את גורלך בידייך ולשנות אותו. ניצוצות- 2 מטבעות הפוך- את נמצאת בתקופה של התלבטויות, והבחירה כה קשה עד שהיא בלתי אפשרית עבורך. אל תתכני רחוק כעת, כי אינך יכולה לראות יותר מצעד אחד קדימה. גלפין- אביר הגביעים- למרות היותך פסימית חסרת תקנה, את נמצאת בתקופה טובה ביותר בחייך כרגע. תני הזדמנות שניה לרומנטיקה ותופתעי לטובה!

תודה ותגובה לרשף

רשף לאחור יקרה המסר לא מתאים לי כי אין לי כל זוגיות... אז שמה שאין שילך לאיבוד, אכן... בחיוך אילנה

scorpia

New member
תגובה למסר...

אינני שוקלת סיום מערכת יחסים. אינני מתחברת למסר. תודה בכל אופן!!!

רשף לאחור יקרה - זה בהחלט היום

שלך. המסר הוא מסר של הקלף. את בתור מפענחת מבינה אותו בצורה מסויימת, אך אם זה לא קולע "בול", והנה בשתי פתיחות לפחות קלעת "בול" -אפשר לקחת את הקלף עצמו כמסר ואת מציינת לאיזה תחום. אז אצלי - אילנה: נושא - זוגיות. מסר: מיזוג. ואז יוצא שזה בהחלט היום שלך. מפרגנת לכולם, גם לעצמי ב א ה ב ה אילנה

גלפין

New member
תודה רשף. ריגשת אותי עד דמעות../images/Emo7.gif

אני כ"כ רוצה להיות בקשר זוגי ולהעניק את כל החום והאהבה האגורים בתוכי למישהו (וכמובן לקבל במידה מסויימת בחזרה) אני מאוד מעוניינת לתת לרומנטיקה הזדמנות שניה, אך ההזדמנות לא מגיעה!!! (תוכל לראות תגובתי קצת יותר למעלה)

תגובה לרשף הקסומה

העצה האחרונה שקיבלתי היתה יותר בגדר המלצה. או יותר נכון חיוב - נכנסתי לשמירת הריון.... אז לגבי העבודה אני לא כל כך יודעת כיוון שאני לא עובדת יותר עד לסוף ההריון.... עצה נוספת שקיבלתי לאחרונה היא ממך - זוכרת את הפריסה שעשית לי? - ואני מאמצת אותה בשתי ידיים ומחליטה לבחור בפירוש של הכהן הגדול ישר ולאו דווקא הפוך (אפילו שאת אוהבת אותם גם הפוכים :) נשיקות וחיבוקים על המסר הקבוצתי זה פשוט יופי של רעיון !! האם אנחנו עושים את זה כל יום משתתף אחד או אחרת ?

scorpia

New member
כל יום מישהו אחר נותן מסר...

נשמע אחלה!!! אז מי לוקח על עצמו את הפרוייקט מחר?????

הי לגבי המסרים - למה כל יום?

כעת התור של כל מי שקיבל מסר - לשבת לפתוח ולקבל מסרים ואז לתת לכל הקבוצה. אם מתקבל מסר שאינו ממש מתאים - אז מה? זה לא מבחן עם תוצאות. יש לי רעיון: נאמר המסר לא ממש מתאים - נקבל את הקלף עצמו כמסר ואנו עצמנו נפרש מה הקלף אומר לנו. כי במקרה של רשף שאמרה לי על הזוגיות שלי (מה זה?) שהולכת לאיבוד - אז זה לא נכון אבל - אני יכולה לקחת את הקלף של מיזוג. לא הפוך כי הפוך אצלי זה רק קפה... ולראות בו מסר. אם רשף קיבלה על הזוגיות שלי - אראה מה אומר לי מיזוג לגבי זוגיות עתידית. אולי הוא אומר לי - העזרי בסבלנות? טפלי בעצמך, היי בהרמוניה ובשלווה כי זה כבר בדרך? ובכל אופן היי רגועה ונינוחה. ואז - זה מדוייק. מסכימים? **** המוטו שלי בהבנה הרוחנית: המשחק מאוד מאוד חשוב!!! עלינו לזכור לשחק לצחוק ולהשתעשע יותר!!!! א ה ב ה אילנה

hadaralon

New member
מצטער אבל...

גם אצלי די פספסת. אני אמנם מצפה לזוגיות אחרת, אבל אני רחוק מאוד מלסבול מבחינה רגשית. אם נתייחס לקלף 3 גביעים במשמעותו המקורית (לא הפוך) אז זה יהיה יותר מתאים ===> "לחגוג היום בלי לחשוב על יום המחר" מכיוון שאני לא מתייחס לקלפים הפוכים אז אפשר לומר שקלעת עם הקלף אבל פספסת עם המשמעות

למעלה