מסר מתמרי 70

מסר מתמרי 70

קמתי מוקדם בבוקר, טילתי במרץ כדרכי יום יום, אלה ממש הימים האחרונים שאני נמצאת אצל ביתי בראש העין.תןך כדי ההליכה מחשבותי התחדדו.החזרה לביתי ,פחות מאימת,ואני אפילו כבר משתוקקת, לשקט שיהייה לי בביתי הנח ,ובעיקר די כבר עם חסויות של המשפחה.מה גם שאראה אותם בסוף שבוע, גם אמשיך לעשות מה שעשיתי כל השנים,למרות היותי עסוקה,מצאתי לי זמן,לבוא בבוקר לביתי,ולבשל לכמה ימים. כך היה לי גם אפשרות לסייע למשפחה, ובעיקר היה לי אפשרות לקשר עם שלשת הבנים שכיום רק הקטן בינהם עדיין בבית.אך הקשר החברי נשאר. חשוב לי ביותר לציין,את מה שנתן לי הפורום וימשיך כך הלאה. זאת במה, שבה אני יכולה להתבטא, בחופשיות, ולשמוע מה מטריד או משמח אחיות עלומות, והעיקר ללמוד מהן.בדמיוני המפותח אני רואה אתכן ורוצה להגיד תודה, תודה..............

malkuna

New member
גאה בך

תמרי הפתיחה של מה שכתבת כבר הראה לי כמה שאת מוכנה לצעד הבא,
יהיה אשר יהיה את " קמתי מוקדם בבוקר, טילתי במרץ....." וזה ענק,
בהצלחה!!! מרגישה שאת מוכנה ותצליחי.
באהבה מלכה

קורלי 176

New member
בטוחה

בטוחה שיהי לך טוב בבית. אל תבהלי אם פה ושם תהיינה נפילות במצב הרוח. הן קצרות ביותר. כשתחזרי לביתך תרגישי כאילו גבהה קומתך............כל הכבוד על ההתנהלות האמיצה והחכמה שלך. בכל פעם שאני מצליחה לבצע מטלות שבד"כ כלל בעלי היה עושה , אני רואה אותו בדמיוני מוחה לי כפיים.

תמרי יקרה

את יוצאת לדרך חדשה, היא תהיה שונה מהדרך בה צעדת עד כה. את מטווה אותה בכוחות עצמך, ויש לך כוחות נפש רבים- שמחת חיים, אהבת הבריות, סקרנות, יצירתיות שמפעמת ועוד.
אהובך תמיד יהיה שם לצידך.
איתך,
ענבר

למעלה