מסר מרותם:

Rain Star

New member
מסר מרותם:

שלום לכולם, מצטערת שלא יצא לי לדבר עם כולכם, אז כל מי שלא יצא לי לדבר איתו שיהיה לו שבוע מצוין ורק שתדעו שדיברתי אתמול עם גלעד, ועברי נכנס מחר להקלטות וכמו שגלעד אומר "הוא מקליט נורא מהר, פשוט לוקח לו זמן להיסגר על עצמו" בהצלחה ושבוע טוב לכולם ומרון מוסיף: הדיסק של יוני בלוך ניתן לרכישה פה, רק 35 ש"ח! 100 הרוכשים הראשונים יזכו בכרטיס זוגי להופעה פרטית, כמו שיוני היה אומר "כיף כיף כיף
" יום שישי הופעה של יוני בבארבי כפר סבא, חוץ מחופית שהוטל איסור על הגעתה, כולם מוזמנים

אתמול

היי זאת מעיין יש לציין שהיה מצויין - חבל שהלכתן כי המשכנו לבר עם גלע תשאלי את דיאנה

לא

לא אני לא "זו מההופעות של עברי" אני זו מההופעות של רייכל ואין מצב ששמעתם עלי כי היחידות שפגשו אותי הן חופית ורותם

מיטקין

New member
מסר מטים:

FUCK אני ממשמממשמממשמממשמממשמממשמממש בדיכאון.... *קריאה נואשת לתשומי* ביי

טימוש אתה חייב לצאת מזה!

דיי נו דיי! עד כמה אפשר להיות עצוב?? אין לך שוב רגעים שאתה אומר-וואלה יש לי מזל בחיים? תסתכל על עצמך!!!, תסתכל מסביבך ותקלוט כמה שאתה בר מזל, דיי לרחם על עצמך, צא מזה ואל תיתן לעמצמך לשקוע בתוך הדיכאון המגעיל הזה!!! בשביל מה?! למה לך?? למה אתה כל כך עצוב?!? הרי אין סיבה מיוחדת....אתה סתם!! אז למה לך?! זה כיף לך או משהו? אז זה מיותר ואתה יכול פשוט לצאת מזה ולהתחיל לחשוב על כמה שטוב ולא למצוא כמה שרע, כי יש אנשים שהרבה יותר רע להם ממך, אז דיי טימוש, באמת דיי! צא מזה כבר!!!!!!!!!!

../images/Emo26.gif טימוש ../images/Emo36.gif../images/Emo187.gif

בוביק מה יהיה?? אתה חייב לצאת מזה!! אני אפילו לא יודעת למה אתה כבר בדיכאון מלא זמן אוףףף אתה חייב מנת שוקולד של בבט

oooooOFIR

New member
טים אני יותר ממבין אותך

אל תדאג זה יעבור, יש כאלה תקופות... צריך לאכול קצת שוקולד רצוי משהו משובח, הרבה גלידה (קרמיסימו 5 אחוז שומן) וזה עובר. אם לא אז מחכים ליום שישי ומקפיצים 10 טקילות. בהצלחה :)

למעלה