מסר לשוחר היקר!

bunny18

New member
מסר לשוחר היקר!

סוף סוף! הסרתי את התוית מעלי! ואני לא עוד שוחר! אזרתי אומץ ובועדה האחרונה שלי אמרתי לבקשי (הקבר שלו יהיה בטכני..) ובכן אמרתי.. חיל האויר זה לא בישבילי אני הולך לקרבי!! ופלאי פלאים אני מסיים את הבגרויות אני אפילו מקבל את סיכת השוחר המסכנה אל לא עוד הנני שוחר.. המסר הזה מוקדש לחברי הפורום הבאר שבעיים.. כי אני שם לב יש פה רק חיפאים. והרי לכם אתם לא יודעים מה זה טכני עד שפגשתם את מר בקשי(הזין) בכבודו... ובכן אסכם בכמה מילים... 4 שנים חלפו בקושי אך.. הטכני בהחלט מחזק את האופי! קרבי זה הכי אחי!! אל תירקבו בטייסת השיער שעל ראשכם יאפיר ליפני זמנו... וכמובן.. לחרשנים: " אם לא תלמד... תיהיה נגד " מוקדש לשלומי איש הסגל והרשל"ב הכי גבר בטכני!!

bunny18

New member
חחח אלק 53'...

הנוסטלגיה... אני מאלק' 50 האגדית! כבוד!

Mdma2

New member
אלק' 50 כבוד!

לכל השוחרים שרוצים לצאת לקרבי אל תגידו נואש ! הכל עניין של רצון (טוב ו שבועיים במעצר) ונחישות. עוד מיתוס ידוע בטכני הוא לגביי הקורסים בצבא, כל מי שחושב שהקורסים תלויים בהתנהגות שלו או בציונים שלו טועה ובגדול , הכל תלוי בקב"א ובמבדקים בצוו הראשון וגם בקורסים כמו לגבבי הקרבי תתעקשו על קורס אחד ובסוף תקבלו אותו. מאמר זה מוקדש לבקשי (ראה ערך טחורים +כנף סקאיהוק+עיוורון צבעים). ואל תקשיבו ללב הוא סתם בלאי (מאחד שלמד איתו בכיתה)

bunny18

New member
בלאי.. זה אתה...

מדבר הרבה.. ולא עושה כלום! טיפוסי לשוחרים, ראה ערך מאיר בקשי - "השטכני החדש יוקם בראשית 2004" = לול! אנחנו הנחנו את אבן הפינה... (לול עוד יותר גדול) ומר אהוד ברק היה שם... לול ענק... פעם שוחר תמיד שוחר.. חבל.. חבל...

shimonev

New member
עכשיו אמרו לנו שהוא יוקם

באמצע 2006 ולטטים החדשים אמרו בכלל ב2008

למעלה