מסר לשבוע החדש

mich1040

New member
מסר לשבוע החדש

רותי היקרה, קודם כל תודה לך, אשמח למסר מההדרכה שלי לשבוע החדש, אני מדברת איתם הרבה בזמן האחרון, האם אוכל לעשות זאת ישירות? שוב תודה, מיכל

רותי 11

New member
mich1040 יקרה

ראשית את בהחלט יכולה לעשות זאת ישירות למרות שאת אולי לא ממש מודעת אבל את עושה את זה בכל מקרה. אמנם השבוע הסתיים, אבל המסר שיש להם להעביר לך הוא כזה מיכל יקרה, אישה עם הרבה כוח פיזי ונפשי, יותר ממה שמשערת את אל תחשבי לרגע שאת חלשה בפיזי או בנפשי, בעלת יכולות גבוהות את, עלייך להיפתח אליהם, עלייך להכיר בהם להיות מודעת את להם, בתוכך יודעת את את יכולותייך אבל קשה לך להכיר בכך, קבלי בברכה כל דבר שמנסה לעורר או לכוון אותך לאותם יכולות, כדי שתוכלי להתחבר אליהם ולהכיר בהם. אוהבים אותך מאוד הדרכתך והמשיכי לפנות אלינו רק שימי לב שאנו עונים לך אהי קשובה

יפית מן

New member
ערב טוב לך רותי היקרה,האם תוכלי להתפנות אלי?

במוצאי שבת כתבתי הודעה על נכדי יקירי המלאך הטהור והזך ילד שנחטף באופן פתאומי בן 7 שנים בכא' שבט מלאו לו 7 שנים וחודש אחרי כן בכג' אדר א' נקטף בין לילה ילד שהיה בריא ולא הכירו אותו בקופת חולים בישוב שלנו שמו מאור שם אביו אבי אליהו ושם אימו אתי חיה אם אפשר לשמוע ממנו מסר דרכך זה ישמח את אימו וכן אותי סבתא שלו אמו לא יכולה לכתוב כי אין לה אינטרנט אבקשך אם תוכלי לבקש אותו דרכך מסר מודה לך מראש כתבתי כבר הודעה ואשמח לתשובה ממני יפית סבתא של מאור ילד של אור

למעלה