מסר למתישבים

בעד

New member
מסר למתישבים

הבית או חיינו: זה כמה שנים אנו חיים בפחד שכינינו לא נותנים רגע של נחת הם מתפוצצים פוגעים והורגים ואל תגידו שאיננו אשמים אוליי כדאי שיפרידו בינינו שלא יבואו ויקחו את יקרינו אמנם הבית הוא הכל בשבילנו אבל מה יותר חשוב הבית או חיינו ?? ההתנתקות תקח מאתנו זכרונות אך לא תקח מאתנו את החלומות תשארו חזקים בנים ובנות תזילו דמעות אך אל תסרבו אל תסרבו להתפנות אוליי כדאי שיפרידו בינינו שלא יבואו ויקחו את יקרינו אמנם-בית הוא הכל בשבילנו אבל מה יותר חשוב הבית או חיינו ?? חסימת הכבישים לא תביא שלום היא רק תשכנע עוד יותר את שרון אני בעד הכחול אך לא נגד הכתום נמאס לי לראות בכל יום דם אדום לכן אני אומר -שיגיע כבר היום

אני חייבת לומר לך שאני מבינה אותך

כמו כולנו זה הכאב שלנו אנחנו עם אחד כולנו אחים בדם לא יעזור לאף אחד אנחנו מאותו אבא הקב"ה חייבים להיות חזקים למען קרובינו ויקירינו אנחנו נעבור את זה יחד בעזרת הש בלי נדר רק לסמוך על עצמינו לקרוא תהילים להאמין בעצמינו ולהלחם אומרים האהבה מנצחת הכל אהבת ישראל תנצח את הכל את הרוע את הכל יש מי ששומר עליינו ומשגיח מלמעלה הקב"ה הוא שומר וכדאי שנאמין שלמרות הכל והמצב הקשה והבלתי פתיר אנחנו נעבור יחד והכל יפתר ויחתם כמו שאמרת בשיר לא חשוב הבית בית בונים כל שני וחמישי את החלומות לא יכחו מאיתנו ואת הכוח שלנו ואת אהבה שלנו אהבת ישראל השיר מאוד יפה ונוגע ללב הוא גע בי לכן אני כותבת לך את התגובה ישר כוח חזק ואמץ אנחנו נעבור את ההתנתקות יחד העיקר האהבה שלנו היא תנצח כולם יחד אהבת אחים מנצחת הכל אהבת ישראל יהיה טוב המשך יום ענים ומקסים מעודדת אתכם עד להתנתקות יהיה בסדר מסיוון

למעלה