מסר ליותם

מירבאר

New member
מסר ליותם

לפני כמה ימים רשמת כמה דברים למנהל בית הספר ג'יג'י, נורא נורא התאכזבתי כי הסגנון ממש לא מתאים לך. לידיעתך ולידיעת כולם צחי הוא איש מקסים, מנהל בחסד עליון ואדם משכמו ומעלה הוא לא עושה "פרסומת" לבית ספרו אלא פשוט מראה שיש עוד דברים חוץ מירין שחף ואיל מקיאג' ותאמין לי בתור אחת שלמדה שם שבית הספר הוא ברמה גבוהה עם מורים סופר מקצועיים. חבל לקטול בלי להכיר.

yottami

New member
אני מקבל את דבריך כנסי....

אני לא אמרתי מעולם שג'י'ג'י לא ברמה אני אפילו אמרתי שהוא ברמה אחת מעל כולם....אני ממליץ לך לעשות חיפוש כמה דפים אחורה ולראות שלא אמרתי את זה....אני הכי לא אוהב שמכניסים לי מילים לפה.....דבר שני אין לי שום דבר נגד המנהל הזה אני לא מכיר אותו היה לנו ויכוח קטן האם הדוגמנית יפה או לא אני טעניתי שהיא לא יפה ושהאיפור שנעשה עליה לא מקצועי זו לא היתה ירידה ברמה האישית....אז ממש לא אילו היו כוונותי אני ממליץ לך לקרוא שוב את התגובות שלי בדפים שעברו כדי שתראי אמרתי שג'יגי' ברמה אחת מעל כולם......אמרתי גם שאני חושב ששיטת השווק שלהם לא טובה מכיוון שאין להם מה לחדש למאפרות בגלל שהאיפור שנעשה על הדוגמנית פשוט מאד...וגם לא מושך אז על זה אין התנצלות כמובן.....הדברים שאמרתי הם דעתי והם נכונים והם היו ביקורת בסך הכל......כמו תמיד ביקורת תמיד פוגעת באיזשהו מובן אבל בהחלט לא זו הכוונה.......אז תקראי שוב את דברי בבקשה...שיהיה יום טוב לכולם וגם לך חמודה.....יותם

RReuTT

New member
מירב חמודה... אם את לא יודעת...

יש בימינו את "מערכת המסרים" של תפוז. אז להבא להשתמש בזה בבקשה. הפורום הוא לא מקום לכתיבת הודעות פרטיות.

che55

New member
זה ממש לא מה שהוא אמר או התכוון

זה היה דיי ברור שהוא לא התכוון להכפיש את בית הספר..... חוצמזה ההער שלו הייתה ממש במקום, זה פשוט לא מושך את העין. תראי את הפרסומות בלאישה של בתי הספר לאיפור של איל מקיאג' וירין שחף...כל כך יצירתי ומיוחד שמושך את העין.

yottami

New member
וחוצמזה איך למנהל ביה"ס יש זמן בכלל

להסתובב באנטרנט כל היום ולשוטט בכל מיני פורומים במקום לנהל את העסק שלו .......זו דעתי.....תענו לי בבקשה על השאלה הזו.....???.!!!

מאיפה לך?! אולי הוא לקח שעה מזמנו

החופשי????? זה ממש לא בסדר איך שדיברתה עלייהם! לדעתי הם ממש מיקצועיים אחרת איך הם היו מגיעים ביכלל לפתיחחת בצפר וכל זה???

yottami

New member
מריצה גם לך אני ממליץ לקרוא את דברי

ואל תגררי אחרי אנשים אחרים שטועים בעצמם בציתות שלהם לגבי והכניסו לי מילים לפה....בוא נהיה ישרים קצת....אמרו פה דברים שלא אמרתי...ויש פה עובדות בפורום אז לדפדף אחורה ולקרוא....ובזה מסתיים הויכוח הסתמי הזה....לא מגיב יותר להודעה הזו.....

למעלה